Miért csúfolnak azzal hogy ronda vagyok? és légyszi ne csesszetek le .
szóval az iskolában egy csomóan csúfolnak hogy milyen ronda vagyok
és ezt most tényleg nem azért mondom mert szemétkedni akarok,esküszöm!!! de az osztálytársam (aki szintén lány) nem annyira szép...és őt mégse csúfolja senki
és az nem lehet hogy a kisugárzása miatt,mert csendes,senkivel nem beszél,ha beszél is valakivel,csak ilyen anime hülyeségekről ....
nekem meg azt mondják hogy jó fej vagyok és állitólag sokan szeretnek,de mégis a 8.-osok engem csúfolnak,és mindenféle beceneveket adnak és mindenhová utánam jönnek,komolyan udvariszünetben is elmegyek,leülök a padra,erre odajönnek és ordibálnak hogy húzzak zacsit a fejemre meg olyan ronda vagyok hogy bottal se érnének hozzám meg ilyeneket....
erre direkt nem szólok vissza nekik,elsétálok az udvar másik végébe,odamegyek beszélgetni barátnőmhöz,erre oda is követnek -.-
erre elmegyek másik barátnőmékhez,még jó hogy 5 másodperc múlva ott vannak a közelemben és ordibálnak hogy -Hogy nézel már ki!!
miért csinálják ezt?
az alakommal nincs nagy gond,a hasamon van egy pici felesleg,de az nem is látszik ruhában
nem sminkelem magam úgyhogy nem is gondolhatnak ribancnak
öltözködésben is tök átlagos vagyok,felveszek egy csőnacit,egy pólót,meg egy tornacsukát azt cső
a hajam mondjuk nem hosszú,a nyakamig ér de nem direkt vágattam le hanem nővérem levágta ......
de attól még mindig próbálom jól megcsinálni,sose zsíros vagy korpás,2-3 naponta mosok hajat
nem vagyok csipás se,a fülem se zsíros,ápoltak a körmeim
vagyis a körmömet azt rágom de gondolom az az utolsó amit megnéznek rajtam hogy milyen a körmöm ....
miért csinálják ezt?
és mégegyszer mondom,nem szemétkedni akarok az osztálytársammal
de ő kövér,zsíros a haja,tiszta pattanásos,és a fogai is sárgák
őt viszont mégse csúfolják
akkor miért pont engem??
13l
18:19es vagyok :)
Hát nemigazán tudom hogy akkor mit kéne tenni.Ha szólsz egy tanárnak neked nem kell foglalkoznod vele,viszont akkor lehet h meg azért fognak cikizni mert nem tudtad egyedül megoldani a problémát :/ Tavaly is volt már ez?
Hát az nem lehet vmi jó. :/ Hát akkor tényleg kéne valamit kezdeni.Nem is értem az ilyeneket inkább kötné le a tanulás :)
Ők olyasmi menő csávók igaz? :)
hát ...
olyasmik ://
bár nem azok a tipikus menő gyerekek csak az összes osztálytársuk szeretik őket mert állitólag viccesek ... bár szerintem nagyon nem azok -.- :S
Jaj, nyugi. 9 éves koromtól 13 éves koromig csúfoltak, túlsúlyos voltam, ez öntött lelket belém, egészségesen lefogytam, meg is nőttem, és most kezdtem el modellkedni. És akár lehet is belőle valami:)
Amúgy rá fogsz jönni, hogy mennyire szánalmasak az ilyenek....Nem véletlenül gonoszak, nyilván velük is történt valami, amiért ilyenek. Semmivel sem jobbak nálad, ezt hidd el:D
15/L
köszönöm utolsó :)
egyébként gratulálok hogy sikerült lefogynod :D
nekem annyi szerencsém van hogy a szüleim mivel nem engednek sportolni,egész életembe nem sportoltam még semmit ... még se vagyok annyira kövér :))
ahogy fentebb írtam,csak a hasamon van egy kis felesleg...meg talán a fenekemen....de ahoz képest még csinos is vagyok hogy sosem sportoltam semmit :/ :)
egyébként lehet hogy ezért csúfolnak mert velük is elbánt az élet...
mármint pl annak a gyereknek aki elkezdett csúfolni,elváltak a szülei :S
lehet hogy ezért...
mondjuk nem tudom,ezért miért pont velem kell ezt csinálnia ...
hát szvsz csak utálnak, nem vagy nekik szimpi, jó céltábla vagy és kész. Sajnos ezzel sokat nem lehet tenni, majd megunják, vagy elballagtok. :D
Amúgy meg lehetsz ápolt, de ha csúnyák a vonásaid, akkor úgy is csúnya maradsz. Nem azért írom, csak úgy mondom, ahogy olvastam, ez még eszembe jutott. :D
Attól meg, hogy mást csúfolnának, neked nem lenne jobb. Akit észre se vesznek, azt nem szekálják.
Van ilyen, ne foglalkozz velük, mert nem éri meg, lesz ez még jobb, nyugi.
köszi a választ :)
amúgy most tuti kapok egy csomó leszólást hogy milyen egy egoista p.csa vagyok meg minden de szerintem nem is vagyok azért ronda .... jó azért nem vagyok annyira feltűnően szép sem de megkérdeztem nővéremet és azt mondta hogy bár karakteres az arcom de szép
szóval ronda azért nem vagyok ...
amúgy igen,remélem hogy lesz még jobb is mert már faszkivan velük ...... már ott tartok hogy egyszer odamegyek hozzá és szembeköpöm vagy orrbaverem vagy nem tudom micsinálok vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!