Ez nagyon gáz? Lehet, hogy ezért csúfolnak? :||
13 éves létemre olyan vagyok arcra,mint egy 18 éves (legalább...)
mármint nem azért,mert sminkelném magam,vagy bármi,egyszerűen csak így az arcformám,az arcvonásaim matt idősebbnek nézek ki
és ha 13 évesen ennyire idősnek nézek ki,mi lesz mondjuk 20 évesen? azt fogják hinni,hogy 40 éves vagyok? :S
szerintetek az nagyon gáz,ha egy lány idősnek néz ki? lehet,hogy ezért cseszegetnek annyian,hogy ronda vagyok?
13l
Ne aggódj, ezzel nincsen semmi gond. Ahogy az első válaszoló is írta, gyakran előfordul, hogy az ember idősebbnek, vagy épp fiatalabbnak néz ki a koránál. Engem mindig is kisebbnek néztek, ami vagyok, mert olyan babás arcom van, és tök mind1 hány kilo sminket teszek rá, akkor is az lesz. 19 múltam, de nyáron azért megkérdezték melyik középsuliban fogok továbbtanulni :)
Egyáltalán ne érezd emiatt kellemetlenül magad, a többiek meg lehet, hogy azért csúfolnak, mert nekik meg éppen hogy fiatalosabb arcuk van, mint 13.
ez fura :D akkor lehet,mire leszek mondjuk 20-25 éves,már én is sokkal fiatalabbnak fogok kinézni? :)
de végülis az tökre jó,mert egy ideig nem fognak lenénizni :)
Engem is 13 évesen 16-17-nek néztek.
Most 23 éves vagyok, van egy 2 éves kislányom, és ha nélküle megyek boltba, és olyan dolgot veszek, akkor egyből személyi, nem hiszik el, hogy nagykorú vagyok:-D
(Változtam 10 év alatt elég sokat, de úgy látszik, nem öregedtem sokat:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!