15 éves lány vagyok,most kezdtem a gimit.Sötétbarna hajam van,ezáltal a szemöldököm is sötét és eredetileg vastga.Már 12 éves korom óta szedetem,mert zavar.Az új osztályomban van 2 fiú,akik (én igazán nem szoktam másokat bántani a külsejük miatt) finoman szólva nem adoniszok,én mégsem bántom őket,ők viszont folyton beszólnak rám a hátam mögött,de volt,hogy úgy,hogy én is a közelben voltam.
Az tény,hogy a szemöldököm kicsit vastagabb az átlagnál,de ez áll jól az arcformámhoz és a hajamhoz.
van egy barátnőm gyönyörű szép lány de a szemöldöke vastag. természetesen szedeti rendszeresen szoval nem látszik de akkor is csufoják poénból pedig szép csaj és nagyon kedves
2010. nov. 9. 18:46
2/11 anonim válasza:
szolj be nekik te is
2010. nov. 9. 18:47
3/11 anonim válasza:
Azért szólnak be, hogy a saját fogyatékosságukról elvonják a figyelmet.
2010. nov. 9. 18:53
4/11 anonim válasza:
Én rájöttem egy idő után,hogy nem éri meg lesüllyedni az Ő szintjükre.Majd az élet visszafizeti nekik.Egy idő után úgyis megunják,fel a fejjel.Vannak sokkal komolyabb dolgok is az életben,fognak még sajnos bántani sokan,nem csak a külsőd miatt..Meg kell szokni a pofonokat,mindig fel kell állni.Szóval: Ne törődj velük! :)
2010. nov. 9. 18:55
5/11 anonim válasza:
Kétségkívül buta dolog a fiúktól csúfolódni ezért, de összességében mégis csak azt tudod meg tőlük, hogy nekik így nem tetszel. Márpedig a fiúk véleménye fontos egy nő életében.;) Menj el kozmetikushoz, ő segít a szemöldöködet olyan formára kialakítani, ami tényleg harmonizál az arcoddal. Mindössze párszáz forint, és utána már tudod magadnak is szedni, ahogy nő vissza, ha nem akarsz kéthetente kozmetikushoz rohangálni.
2010. nov. 9. 18:58
6/11 A kérdező kommentje:
éppen ezért írtam,hogy már 3 éve szedetem,teljesen normális,szép formája van,nem is vastag csak sötét,de ezt adta a természet...
2010. nov. 9. 19:00
7/11 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük. Csinálj úgy, mintha észre se vennéd. Majd megunják...
Nem kell velük foglalkozni, az ilyenek vagy menők akarnak lenni mások lealázásával, hogy ők többnek tűnjenek, vagy valami hiányosságukról akarják elterelni a figyelmet. Ha legközelebb csúfolnak, nézz végig rajtuk gúnyosan te is, ne mondj nekik semmit, csak mosolyodj ... el fogják szégyelni magukat. :)
2010. nov. 9. 19:05
8/11 anonim válasza:
Nyugodtan bántsd meg őket.
2010. nov. 9. 22:40
9/11 Fraser válasza:
Nevess veluk! Ne érdekeljen mit mondanak! Akkor rájönnek, hogy téged nem zavar és abbahagyják! Meg nem is érdemes az ilyenekkel foglalkozni!
2010. nov. 10. 00:42
10/11 anonim válasza:
Ha előtedd, vagy mögötted történik csak mosolyogj rájuk és mond nekik köszi a bókot )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!