Mit tudok csinálni ellene?
Szerintem ez kényszeres.
Teljesen eltér az átlagos viselkedéstől. Gondolom nem ilyennek neveltétek,ergo valami zárlat kell legyen.
Hu nem szivesen lennek a helyedben biztos nagyon aggodsz erte. Drog , mentalis problema barmi lehet, szerintem az utobbi. Kerd ki egy orvos tanacsat h egyaltalan mik a lehetosegek hogy lehetne rabirni h segitseget kerjen.
Egyaltalan mibol el?
Amikor otthonrol elkoltozott/otthon elt nem volt ilyen?
Otthon takaritott? Tudot pl kajat csinalni maganak? Tehat egy normalis atlagos ember volt es aztan sokkent ert h ez tortent? Ha eddig normalis volt es most hirtelen ilyen lett akkor inkabb drog v valamilyen szelsoseges depresszio/szorongas lehet vagy talan a dolgok kombinalva.
De nem vagyok orvos csak egy atlag ember mint te , ki kene deriteni hogy "jogilag" tehetsz-e valamit hiszen mar felnott. A masik meg hogy mit is lehet , de nagyon ugy nez ki a dolog hogy orvosi segitseg kell.
Beszelj errol egy szakemberrel, aki aztan mar tudd tanacsot is adni, hogy mit lehet tenni!
Elkepzelheto, hogy valamilyen nagy csalodas erte, s ezert viselkedik igy. Dolgozik, vagy mit tanult, s hogyan el ott, alberlokent stb.?
Tehat igy megmondani, hogy miert viselkedik igy, nem lehet, mivel Te ismered, mint embert! Ha droggozik, mibol pl.? Azert neked megis csak tobbet kellene errol tudnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!