Miért csúfolnak, mit tegyek ellene? , félek hogy megalázó helyzetbe hoznak más előtt ezzel.
Figyelt kérdés
Ha csúfolnának, és félnél hogy mások előtt nyílvánosan megaláznának azzal, hogy a gúny nevedet hangosan mondják?
Egyáltalán miért csúfolhatnak, gúnyolhatnak ki engem?
2010. jan. 24. 19:34
1/11 A kérdező kommentje:
2-3 éve kezdődhetet, de még mindig nem hagynak békén.
2010. jan. 24. 19:35
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy már nem is gúnynév, egyszerűen csak rajtad maradt. Hogy miért csúfolnak, lehet ők sem tudják...mert jólesik nekik. Szólj vissza, vagy csak röhögj rajtuk, akkor majd megunják és békén hagynak.
3/11 anonim válasza:
Próbáld megértetni velük,h ez neked rosszul esik, keresd meg a hibájukat,és hívd fel rá a figyelmüket,+ h milyen bunkók... Egyébként ne foglalkozz velük, nem érdemes, undorító emberek,akik ebben lelik örömüket!
4/11 anonim válasza:
nem vagy egyedul engem is állandoan buzeráltak de ebben az évben egyre kevesebbet mára már nem!!
5/11 anonim válasza:
ne törődj a gúnyolódókkal,főleg ne,ha a külsőd alapján csúfolnak valamivel. ránts vállat,lépj tovább,de ne látszon rajtad,h rosszul esik,mert addig fogják csinálni
7/11 anonim válasza:
Jajj istenem "mondd meg nekik h bunkók". Persze akk még jobban elkezdenek b*szogatni. Kit érdekel engem is csesztettek a nevemmel de lesz*rtam úgy h most már naon ritkán akk se tűnik fel. 1ébként szinte mindenkit csesztetnek vele vhogy. Egy kicsit vicces is más nevén röhögni -bunkóság, tény- de vicces.
8/11 anonim válasza:
ui.: Nézd az ő szemükből is. És nem érdemes törődni velük nem tehetsz a nevedről.
9/11 anonim válasza:
na már megint én 3.jára azért kérd meg őket h fejezzék be (szépen!!!)
10/11 A kérdező kommentje:
Nem a nevem miatt csúfolnak.
2010. jan. 26. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!