Miért csúfolnak ezért? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,most kezdtem a gimit.Sötétbarna hajam van,ezáltal a szemöldököm is sötét és eredetileg vastga.Már 12 éves korom óta szedetem,mert zavar.Az új osztályomban van 2 fiú,akik (én igazán nem szoktam másokat bántani a külsejük miatt) finoman szólva nem adoniszok,én mégsem bántom őket,ők viszont folyton beszólnak rám a hátam mögött,de volt,hogy úgy,hogy én is a közelben voltam.
Az tény,hogy a szemöldököm kicsit vastagabb az átlagnál,de ez áll jól az arcformámhoz és a hajamhoz.
Mit tegyek,hogy ne szóljanak be?
Köszönöm a segítséget.
2010. nov. 9. 18:37
11/11 anonim válasza:
Mit varsz 15 eves fiuktol? Eretlenek meg, meg lehet hogy tetszel is nekik. Hagyd a szemoldokodet. Ha jobban kiszedetned, de minek, akkor massal csufolnanak. Talan ev vegere felnonek egy kicsit. Ne foglalkoz veluk, ha zavarnak, allj arrebb. Ne vitazz, de ne is enyelegj veluk. Ez csak ketto az osztalybol, se nem osztanak, se nem szoroznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!