Miért csúfolnak ezért?
Figyelt kérdés
az osztályomban van 3 hülyegyerek aki azért csúfol mert SDTV-m van. Persze közülük az egyiknek ugyaúgy SDTV-JE van csak nem meri bevallani és inkább beszáll abba a bandába. Mit csináljak hogy leszálljanak rólam.2010. okt. 29. 18:29
1/13 anonim válasza:
Akkor engem megölnének... én azt se tudom mi az az SDTV :D
3/13 A kérdező kommentje:
nem az lcd, plazma TV ha nem a sima
2010. okt. 29. 18:39
4/13 anonim válasza:
Jaaaa a kocka alakú? Öcsém ilyennel foglalkozni fogadjunk még személyi igazolványuk sincs, vagy ha van akkor is csak nem rég kapták meg. Hát ki nem szarja le kinek milyen TV-je van?
6/13 anonim válasza:
mond azt hogy neked legalább van.: )
7/13 anonim válasza:
Aztaqrva XD googleba beírtam hogy SDTV közbe meg "Miagec.imlehetez?" és meglátom, hogy tv, mondom áááhhh ez nem igaz és elkezdtem röhögni....
akkor mondd hogy Jenőnek is szar tvje van nem csak neked... :D:D
8/13 anonim válasza:
Mert hülyék, gondolom 12-13 évesek.
Megnyugtatásul: nekem is az van :D
9/13 anonim válasza:
mibajukvan? ha ezt nem csak kamuból tetted fel, akkor már most elások néhány konzervet, mert ha ennek a generációnak kéne engem majd nyugdíjas koromban eltartani, hát cö.
10/13 anonim válasza:
Sz@rjál bele ha csúfolnak. Az ő tvjükben 2 év múlva elkezdenek kiégni a pixelek és mehet a kukába, de a sima képcső örök és elpuszíthatatlan (vagy legalábbis fillérekért javítható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!