Miért bántanak? 16 éves lány vagyok, pajzsmirigy betegség miatt kicsit kövér vagyok. Gimnáziumba járok, és vannak olyan emberek akik ezért bántanak, csúfolnak, kinevetnek!
Szerintem nem azért bántanak mert kövér vagy, hanem mert igénytelen.
Kövér is lehet szép ha igényes.
Vékony is lehet csúnya ha igénytelen.
Biztos szar a divatod, igénytelen a hajad, zsíros az arcod.
Változtass ezen!
"Miért kell az embereket a külsőjük alapján megítélni?Volt már olyan is hogy egy fiú aki mellesleg biztos hogy meleg..."
Bagoly mondja verébnek... Te is a külső alapján itélsz, akkor mit vársz a többiektől!
:D
A három cés lécci (légyszíves, légyszi') már nem divat, legalább négy cével kell írnod, ha hatást akarsz elérni!
Első is jó nagy bunkó.
Tehát, azért bántanak, mert hagyod magad. Visszaszóltál a srácnak, hogy ő meg b.uzi(nak néz ki)? Visszaszóltál valaha bárkinek? Na ugye. Olvasgass kicsit a viktimológiáról, próbálj magabiztosabbnak tűnni. Az ilyen tetvek mindig abba rúgnak, aki a leggyengébbnek látszik, aki nem szól/nem üt vissza. NE HAGYD MAGAD!!
Növeld az önbizalmad, és így a kisugárzásod is más lesz! Vegyél új ruhákat, készíttes új frizurát, és barátkozz azokkal akik szeretnek! És ápold a lelked is! Meglátod szeretni fognak!
Esetleg még iskolaváltás is segíthet, de az önbizalmadat mindenképp fejlesztened kell.
Hú, én ismertem két csajt, igaz csak látásból, akiknek hasonló problémái voltak, és nem tudtak ez ellen semmit sem csinálni.
Egyik ismerősöm meg nem betegség miatt kövér, hanem mert ilyen, és mégis mindenkivel jóba van, mert pozitív kisugárzás, meg sz.arik rá, ha az emberek leszólják. És emellet kedves, és vicces, és van önbizalma. Neked is legyen. Királysághoz nem kell modellalkatnak lenni.:P De tényleg.
Nem értem miért kell itt is válaszolóknak az arcukat játszani. >_> A kérdés normális volt.
Mondjuk azt jól példázzátok, köszi, hogy primitív bunkók mindenütt vannak akik a saját szánalmas kis egójukat azzal etetik hogy beszólnak annak aki gyengébbnek tűnik náluk. Ez egy ilyen effektus. "Jó, lehet hogy majd' megbuktam magyarból, otthon is vernek, kb. annyira vagyok érdekes eredeti mint egy kutyagumi de legalább jobb vagyok mint ez aki itt ül mellettem. látjátok van egy pattanása!"
88%
Egyáltalán nem azt írtam hogy legyen egy Iphoned, Zara legyen minden cuccod.
Bemész a turkálóba ha úgy van kedved, veszel egy vidám színű kis felsőt ami hozzád illik. Fodrászhoz is elmehetsz, szerintem 2 ezerért nyírnak női hajat.
Amúgy nekem telefonom sincs, szóval nem azt írtam hogy legyél trendi a pénzeddel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!