Egy 18 éves fiú vagyok és szűz, amikor áll a pélóm akkor a bőr nem húzódik teljesen fel, ez normális vagy valami betegség talán?
Péló=pénisz :)
És igen, amikor húzódik egy kicsit fáj, de ez betudható a szüzességnek?
nekem is ilyen, de nekem amikor nagyon be vagyok indulva és kiverem olyankor semmit nem érzek teljesen hátrahúzom és úgy verem.......csak utána mikor elsült rá 1 órára érzem, hogy basszus ez fáj.
veled is ez van mert akkor szerintem nincs bejáratva eléggé a szerszámod.
bakjátok meg!! Lehet nekem is szűkületem van, mert csak akkor húzódik fel ha ÁLL... ez mennyire befolyásolja a szexet (majd)
F18
Egy normális szülő, a háziorvossal konzultálva nyomon követi kisgyermeke egészséges fejlődését. Ebbe beletartozik hogy megtanítja neki, hogy mi az az intim higiénia.
Figyelemmel kíséri továbbá, hogy ha fürdésnél a kisfiú nem tudja felhúzni a bőrt, ami szükséges az alapos tisztításhoz, és nem is próbálkozik, mert az fájdalommal jár neki, akkor két dolog: Bátorítani kell, hogy próbálja megmosni alatta és mindig egy kicsit jobban visszahúzza amikor fürdés van, vagy ha ez nem vezet eredményre, akkor a gyereknek fitymaszűkülete van, amivel pedig orvoshoz kell fordulni.
Ha zsidó vallású vagy akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert ők egy ünnepség keretén belül egy éles fémtárggyal eltávolítják a kisfiúk fitymáját még egész fiatal korban.
Ha igénytelen vagy akkor a legkönnyebb a szituáció: Egyszerűen menj ki a fészerhez/garázshoz, ahol fát szokott hasogatni az erre kijelölt hím nemű felső-ági rokonod. Vedd az ügyesebbik kezedbe a kis-baltát.
Tedd a becsesebbik szerved a tuskóra és egy könnyed mégis elegáns mozdulattal tőből vágd le a f____dat te b*romarcú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!