Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak? 16 éves lány...

Dávid Enikő kérdése:

Miért bántanak? 16 éves lány vagyok, pajzsmirigy betegség miatt kicsit kövér vagyok. Gimnáziumba járok, és vannak olyan emberek akik ezért bántanak, csúfolnak, kinevetnek!

Figyelt kérdés
Pedig én a légynek se tudnék ártani,meg egyáltalán egy rossz szavam sincs hozzájuk.Én nem tudom megérteni őket!Miért kell az embereket a külsőjük alapján megítélni?Volt már olyan is hogy egy fiú aki mellesleg biztos hogy meleg(csőfarmer,szőke haj,artikulált hang)az egész iskola előtt megalázott,pedig nem én vagyok az egyetlen kövér ember a suliban és mégis mindenki engem bánt amikor nem is ismernek!!Itthon mindig ezért sírok amikor hazajövök!Sokszor van hogy álomba sírom magam!Segítsetek!Adjatok valami tanácsot!LÉCCCI!!!
2011. aug. 28. 21:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem tudom miért, de nagyon sok szexuálisan igen erős kisugárzással bíró csaj van akin bőven van mit fogni. Legjobb példa erre Ursula a Dr. Bubó-ból, még ha rajzfilm is. :)
2011. aug. 29. 00:58
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
Utsó! Komolyan írtad?:)
2011. aug. 29. 13:44
 23/25 A kérdező kommentje:
Sokan írjátok hogy talán azért bánnak így velem mert igénytelen vagyok, ami nem igaz.Minden nap hajat mosok,nem zsíros a bőröm sem,divatos ruhákat hordok.Mondjuk sminkelni nem szoktam mert nem igazán áll jól!Egyébként voltak hasznos tanácsok is!Nekik köszönöm!De aki arról írt hogy hogy kell írni a "LÉCCIT"az nem igazán volt hasznos!
2011. aug. 29. 14:50
 24/25 anonim válasza:
mondjuk rohadtul idegesít hogy nálunk két fiú menőnek hiszi magát. pedig iszonyú rondák.
2011. dec. 15. 19:08
 25/25 anonim válasza:
én például 11-es vagyok. Még egyszer nem fordult elő a KözG-ben olyan, hogy bárkit is a külsője miatt piszkáltak volna. Ez felháborító. Mondd meg nekik, hogy nőjél már ki az 5-es szintből, mi vagy te? Óvodás, hogy ilyen hülyeségekkel csúfolódsz?
2012. okt. 29. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!