Egy gimibe tanulok de lenéznek és gúnyolódnak azért
mert az apám autóvezető mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindenkinek az apja vagy doktor,mérnök,köztisztviselő csak az anyám sofőr ezért néznek le mit tegyek??
2011. szept. 23. 21:55
1/9 anonim válasza:
Semmit! Ne foglalkozz velük!
A fiam elég elit iskolába jár de nem szégyenli, hogy apja csak egy villanyszerelő!
2011. szept. 23. 22:04
2/9 anonim válasza:
ne foglalkozz velük,de mindenképp próbáld meg többre vinni mint ők!gondolok itt tanulásra,nyelvvizsgára,hasonlókra.
2011. szept. 23. 22:07
3/9 anonim válasza:
Az ilyenekkel kár foglalkozni. Legyen a szemed előtt, hogy te többre viszed az osztály társaidnál! A későbbiekben neked fognak dolgozni ;)
2011. szept. 23. 22:17
4/9 anonim válasza:
az én apám fogorvos, még is többre tartom a barátnőm apját, aki burkoló
mellesleg attól még, hogy valakinek a szülei "nagy emberek", attól még senkik maradnak, amíg le nem tesznek valamit az asztalra
2011. szept. 23. 22:24
5/9 anonim válasza:
valakiknek*
2011. szept. 23. 22:25
6/9 Tom Benko válasza:
Szarni rá magasról. Az elitista hülyegyerekeknek fog leggyorsabban szétesni az élete.
2011. szept. 23. 22:33
7/9 anonim válasza:
Gratulálok azoknak akik ilyenért lenéznek másokat. Én "elit" gimnáziumba járok, és tényleg csak pár gyerek van, akinek a szülei nem egyetemet végeztek, de senkinek eszébe se jutna ezért őket gúnyolni. Kinek mi köze van hozzá, hogy mit dolgozik az apukád, és főképp hogy van pofájuk lenézni egy tisztességes, dolgozó embert? Ne törődj velük.
2011. szept. 24. 12:58
8/9 Milanista válasza:
Ne fogalakozz vele, sőt légy rá büszke. Ö legalább "igazi" munkás ember. És tudja mi az a munka.
Én én anyémnak 4 általánosa van ( mert bunkerben született, apukája a fronton halt meg nem is ismeerte,) sulit akkor az anyukája nem tudta volna fizetni, hisz anyukámnak is mindig dolgoznia kellett. Apukám is sofőr. Én 18 évesen kezdtem dolgozni. két egyetemi diplomám van, és aszüleimre mindig büszke vagyok, hisz mindezek ellenére mindent nekik köszönhetek, hisz végig támogattak. Most öregek szuper nagymami, nagypapik. Szóval inkább büszke légy rá, mert szeretetből te millioszor többet kapsz, mint azok akik megszólnak téged.
Légy ügyes, tanulj nagyon sokat!
2011. szept. 25. 15:42
9/9 Esztermária válasza:
Nehéz fiatalon, (sőt öregen is)az emberi hozzáállást kiiktatni az életünkből, hiszen ebben a közegben élünk.Ha van rá alkalmad kérlek említsd meg nekik, hogy semmit sem tettél, hogy megszülettél. Magyar vagy hottentotta, fiú vagy lány vagy, hogy az apád vagy anyád ki, ők nem Tőled függnek, bár az életben el kell fogadni, mert állandóan lázongani vagy gúnyolódni ezen. Sőt az esetleges hiányokat és hátrányokat szeretettel pótolni lehet(mint én az anyámét, aki korán meghalt). Sajnos az emberektől isteni viselkedést, ítéleteket várunk, csak sajnos nem mindenki felelősségteljes képmása. Próbáld meg ezt a kérdést egy kicsit "távolabbról" nézni és nem tönkretenni magad a pöffetegekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!