Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak? (LENT)

Miért csúfolnak? (LENT)

Figyelt kérdés
Új osztályba mentünk a barátnőmmel..mindenki-mindenkinek új volt és mi is barátkoztunk a többi lánnyal..de idővel néhány fiú gúnynevet talált ki nekünk és már nagyon unom! És szoltam már nekik, hogy hagyják abba meg hogy minek kell de utána másnap vagy pár napra rá megint kezdik.. :S mi rosszat tettem velük?? Mi lehet a bajuk velünk ?? Mit lehetne ellen tenni, hogy abbahagyják ??
2010. dec. 7. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem törődni velük. Mondjanak,amit akarnak. Ha látják,hogy nem vagytok érte mérgesek,abbahagyják.
2010. dec. 7. 22:20
 2/8 Keeper ***** válasza:

Ne vedd fel! Ha nem foglalkozol velük el fog kopni. Lehet hogy másikat, durvábbat találnak ki, de ha nem foglalkozol velük, akkor olyanra fognak rászállni, aki felveszi. hatásos módszer nekem bejött.

21/F

2010. dec. 7. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ne légy mérgess, de legalábbis ne lássák, hogy mérges vagy! ha gúnyolnak mosolyogj rájuk, nevess egyet, hidd el, megunják. sőt megpróbálhatsz barátkozni is a srácokkal, ha úgy adódik a helyzet dumálj velük, kérdezz tőlük valamit, érdeklődj, haverkodj :)
2010. dec. 7. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Tetszel nekik :D Megfelelő ellenszerük: vidámság, és nevetés. Egyszerűen nevess rajtuk, fogd fel viccnek a dolgot, idővel abba fogják hagyni.
2010. dec. 7. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Dettó,velünk is ez volt a barátnőmmel.Mi nem foglalkoztunk velük,és abbahagyták.Néha azért még szoktak csúfolni,de már megszoktuk és max.nevetünk rajta.
2010. dec. 7. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

mi a gyúnynevetek és miért?

amúgy a fiúk szeretik az effajta csipkelődést ha valaki tetszik nekik

2010. dec. 7. 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:
ismerős..........
2010. dec. 7. 23:38
 8/8 anonim válasza:

na persze... engedd el a füled mellet, meg ilyenek,...

PICSÁT! én azt mondom neked , hogy ne hagyd magad , állj ki magadért. velem is ez volt, csúfoltak... de csak addíg íg jól be nem vertem a pofáját.

csá all

2010. dec. 8. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!