HOGY LEHEtnek ilyen szemetek?
Figyelt kérdés
A volt barátnőm meg a mostani társasága az osztályba...Hát tavaly még jóba voltma velük idén már nem.Utáljuk egymást.Ők azt mondják hogy mi állítólag kibeszéljük őket(mikor soha nem beszéltem ki őket) azért mert nem bírjuk elviselni hogy a szemünkbe mondják hogy mi a bajuk velük. 1! Egyszer nem mondták a szemembe mindig csak szavaka hallok és direkt hangosan beszélik meg hogy halljam és még a nevemet is mondják de egymás között.Nem a szemembe.Én erre nem tudok reagálni mert ha mégse rólam beszélnek akkor beégek.Vagy le is tagadhatják.Mindennek elmondanak.Maguk között.Én egyszer nagyon megmondtam a képükbe a véleményem azóta ez megy.De bszd nem fogom hagyni hogy velem úgy beszéljenek ahogy egy pár emberrel az osztályba....Mindegyiknek csak úgy nagy a pfájuk ha csapatba vannak egy ember se jött oda egyszer se hozzám hogy ez a b ajom veled vagy krvára utálom a képed.NEEEEM!! maguk között szépen kibeszélik úgy hogy én is halljam és tudják hogy nem tudok erre reagálni.Annyira idegesítőő.Mit csináljak???2011. okt. 13. 11:35
11/15 anonim válasza:
és mi a f.sz köze van ennek a családi kapcsolatokhoz?
12/15 anonim válasza:
Ez semmi ahhoz képest ami olyan munkahelyen folyik ahol sok nő dolgozik egy helyen. Ott vannak igazán csúnya dolgok.
13/15 A kérdező kommentje:
De ezek is szarul esnek...
2011. okt. 13. 12:17
14/15 anonim válasza:
Akkor bánkódj meg idegesítsd magad! Majd ha felnőtt leszel, azt fogod kívánni bárcsak ez maradt volna életed legnagyobb gondja.
15/15 anonim válasza:
Azzal, hogy nem reagálod le, nem azt mutatod, hogy hagyod magad, hanem hogy Te ennél már több vagy, tovább tudsz lépni, és semmibe veszed az ő véleményüket. Hidd el, ez sokkal gyilkosabb nekik, Te pedig sokkal felnőttebb/okosabb leszel tőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!