Miért köt belém mindenki?
Nem verekedésre értem.
Lány vagyok és sok tőlem idősebb férfi bántó dolgokat mond mintha azt próbálgatnák meddig mehetnek el. Egyébként nem vagyok se beképzelt se bunkó akkor miért csinálják ez pont velem állandóan tiszta ideg vagyok folyton...
nem inkább valami ilyen
én -Elnézést a rajztanárt keresem
TIF -Hogy hívják,
én - kiss tímea
TIF -kissné timea! Hát még ezt sem tudod...mennyi idős vagy...9.es??
én nem már 10.es
TIF úristen... mind1 szólok...
Megjegyzem Kissné Tímea nem egyenlő Kiss Tímeával, hiszen Ő pl Kiss János felesége, aki Horváth Tímea néven született.
Valószínűsítem ha a te nevedet kevernék anyukád nevével azért felháborodnál. :)
Szerintem ülj le és gondold át társadalmi viselkedésed tiszta fejjel, mert ha tényleg "mindenki" beléd köt akkor 99%, hogy benned van a hiba.
Félek ezt szimplán a te elmondásod alapján nem fogjuk meg tudni, de azért ha ilyen nagy és egységes az ellenállás akkor annak logikailag oka kell, hogy legyen, de így on-line nem lehet tanácsot adni ismeretlenül.
Te úgy érzed ennyi az egész, hogy letojod a dolgokat, de lehet, hogy teljesen más a baj mint amit gondolsz vagy megértesz.
Nem egyszerű helyzet az ilyen.
"de azért ha ilyen nagy és egységes az ellenállás akkor annak logikailag oka kell" nem igazán értem...
attól még hogy szarok mindenre miért kell leszólni és miért lenne ennek valami bonyolult oka?
Igen látom nem érted.
Adott egy jelenség -> "Negatív hozzáállás sok ember részéről veled szemben"
Ennek van valami kiváltó oka.
Logika szerint matematikailag elég kicsi az esély, hogy sok ember egyszerre meghülyül és egységesen veled paraszt, szóval 99% hogy a kiváltó ok te vagy.
Te valamiért azt feltételezed, hogy a kiváltó ok "hogy szarok mindenre", én azt mondom ez egyáltalán nem biztos és megerősített ez az ok feltételezés, ezt te csak gondolod.
Mire alapozod ezt olyan biztosan, hogy ez az ok?
Nem tudhatod.
Számtalan hülye ok lehet, ami talán nem is viselkedéssel hanem, pl öltözködéssel vagy más közvetett kiváltó okkal áll kapcsolatban. Persze ez most csak elvont példa, ne vedd magadra.
Mindössze azt akarom mondani, hogy így ismeretlenül, neten keresztül nehéz erre a kérdésre jól válaszolni, csak a te elmondásod alapján.
A legjobb, amit tanácsolhatok az, hogy indulj ki abból amit tudunk:
"Negatív hozzáállás sok ember részéről veled szemben
Ennek van valami kiváltó oka.
Logika szerint ... 99% hogy a kiváltó ok te vagy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!