Xyu kérdése:
Miért van az hogy midig belém próbálnak kötni a romák meg mindenki (majdnem minden nap valaki beszól valamit nem is az osztályomba jár) de főleg romák?
Figyelt kérdés
Pedig nem öltözködöm kivívóan talán kicsit feszítek suli folyosón na és? Én dolgom úgy gondolom.
Üssem meg mindet vagy mi legyen? Tényleg tanácstalan vagyok.
2011. máj. 30. 16:26
1/3 anonim válasza:
Ha egy roma beszól neked hagyd figyelmen kívül. Ha valaki más azon gondolkozz el.:) Nem vagyok se jobbikos, se gárdista, csak a tapasztalat szól belőlem.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az egy dolog, hogy nem öltözködsz kivívóan, habár ez is kérdéses, hogy kinek mi az és mi nem. A folyóson való feszítésről meg úgy alapból a feszítésről elég rendesen megvan a véleményem, mi a fenének kell, attól nem leszel jobb ember, tényleg írtad, hogy a te dolgod, ne haragudj, csak most figyeltem. Én nem ütném meg őket a helyedben, ha ők nem ütnek elsőnek, főleg a cigányokat, mert ha egyet megütsz akkor legalább hárman fognak téged. De tudod mit legyen ez is a te dolgod! Viszont, ha értelmes vagy akkor inkább azt csinálod, hogy nem feszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!