Néhányan miért próbálnak elnyomni mindenkit, mindenki fölé kerekedni, és a legjobbnak lenni? Legyen a legjobb felőlem, de miért gázolnak át embereken?
Figyelt kérdés
nehezen értem ezt meg, én pont hogy mindig kerülöm a konfliktust, vagy a félreértéseket, stb.2011. máj. 8. 02:37
1/2 anonim válasza:
Az ilyen emberek tapasztalatom szerint általában kisebbségi komplexusban szenvednek. Félnek attól hogy mi lesz majd ha egyszer nem ők lesznek az "elsők". Azt nem veszik észre, hogy mennyi embert megbántanak a tetteikkel, mert igazából nem is érdekli őket.
2/2 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval. egy bizonyítási kényszer, ösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!