Életed legjobb nyaralása/utazása hol volt? Miért ezt tartod a legjobbnak?
Horvátországban, Raab szigeten nagyon jól éreztem magam, kb. 10 éves lehettem akkor. Egy másik, haveri családdal mentünk kempingezni, nagyon jó volt.
2 éve Magyarszigeten is nagyon jól éreztem magam, egész hétre mentünk, haverokkal.
De a spanyolországi és erdélyi utazásról is jó emlékeim vannak.
Ja, másik kedvencem Anglia volt, oda a suli keretein belül mentünk, de jöttek más sulikból is.
Vagy tavaly, Görögország (Kefalónia sziget) a párommal. :)
Ami viszont nagyon rossz volt: Hollandia, Horvátország (Krk sziget).
Második: erre baromira nem vagyok kíváncsi. Sajnáld magad máshol.
Első: köszönöm a válaszodat!
Hogy megmutassam a második válaszadónak, hogy nemcsak a gazdagok mehetnek nyaralni ezért leírom a sztorim. Egyszülős családból való vagyok. Annyira nem volt pénzünk, hogy osztálykirándulásokra sem tudtam elmenni.
6 éve egy angol kislányra vigyáztam a nyári szünetemben, Mo-on. A szülők elvittek magukkal Angliába, ahol meglátogattuk a nagypapát. Ilyen helyet én még csak filmekben láttam akkor. Viktoriánus stílusú ház medencével, csónakázótóval és rétszerű udvarral. Minden reggel egy-két órával a baba előtt keltem, hogy csak bámuljam a mezei nyulakat meg mókusokt, akik a csendben előmerészkedtek enni. A baba nagynénje egyébként vmi nemes pasihoz ment hozzá és az esküvői képén még Lady Diana-t is láttam. A nyár végén pedig elvittek Istriára. Habár az idő nem volt jó, meg egy feketeözvegy bemászott a szobámba, azért gyönyörű volt látni.
2,5 éve pedig kiköltöztem Angliába, 1 évre rá Skóciába, így még mindig megy a felfedezés. Nekem a szabadnapjaimon van életem legjobb nyaralása.
Olaszország és Svájc határán a Lago Maggiore, mintha a mi Balatonunk lenne a hegyek közé költöztetve.
Tó körül a helységek Ascona, Locarno, Cannero és még végtelen sok, Isolabella sziget a tó közepén, isteni hely.
Nem tudsz olyan helyre menni ami ne lenne gyönyörü.
Ráadásul volt egy csomó vörös csaj, ez csak még szebbé tette:-)
Tavaly nyáron 3 hét USA.
Már évek óta vágytam ki és nagyon boldog voltam mikor össze jött.
Bejártuk New Jersey-t, New York-ot, Washington D.C.-t és még a Niagarához is elmentünk.
Felejthetetlen élmény.
Dél-Korea, körutazás hátizsákosan.
Majd 3 hét volt és néhány régi havert meglátogattam.
Az útitársam ma már a feleségem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!