Melyik város a legjobb az alábbiak közül (megélhetőség, biztonság etc) Ti melyikbe költöznétek?
Bocs kicsit hülyére sikeredett,mert az oldal nem engedte máshogy kiírni-.-
Na szóval egyetem után szeretnék külföldre költözni és ezek közül a városok közül szeretnék választani,de még nem tudom melyik lesz az.Ti hova mennétek a helyemben?indokoljátok is meg kérlek:)
Aki esetleg ezek közül lakik valahol az meséljen egy kicsit a lakhelyéről ha megkérhetem:) előre is köszönöm a válaszokat:)
elsősorban nyelvtudás kérdése a dolog. párizsban éhen halsz kb francia nélkül.
genf,luxembourg a világ legdrágább városai között van.
USA-ba nem olyan egyszerű a kiköltözés, először munkavállalási engedély, vizum stb-t kell elintézni.
Barcelona egy nagyon élhető város, metropolis és strandváros is egyben, amivel nem sok város büszkélkedhet.
Tokio a világ legnagyobb városa... mindenki munkamániás, a japán az egyik legnehezebb nyelv.
Cannesnek a klimája kiváló, egyébként egy kis francia város a riviérán.
én Párizst vagy Barcelonát vagy Cannes (inkább Nice vagy Marseille ha már ott vagy) választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!