Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik város a legjobb az...

Melyik város a legjobb az alábbiak közül (megélhetőség, biztonság etc) Ti melyikbe költöznétek?

Figyelt kérdés
Genf, Párizs, Cannes, Los Angeles, Miami, Barcelona, Brüsszel, Luxembourg, Montreál, Ville de Québec, Buenos Aires, Tokió
2011. aug. 27. 18:05
 1/2 A kérdező kommentje:

Bocs kicsit hülyére sikeredett,mert az oldal nem engedte máshogy kiírni-.-

Na szóval egyetem után szeretnék külföldre költözni és ezek közül a városok közül szeretnék választani,de még nem tudom melyik lesz az.Ti hova mennétek a helyemben?indokoljátok is meg kérlek:)

Aki esetleg ezek közül lakik valahol az meséljen egy kicsit a lakhelyéről ha megkérhetem:) előre is köszönöm a válaszokat:)

2011. aug. 27. 18:10
 2/2 anonim ***** válasza:
79%

elsősorban nyelvtudás kérdése a dolog. párizsban éhen halsz kb francia nélkül.

genf,luxembourg a világ legdrágább városai között van.

USA-ba nem olyan egyszerű a kiköltözés, először munkavállalási engedély, vizum stb-t kell elintézni.

Barcelona egy nagyon élhető város, metropolis és strandváros is egyben, amivel nem sok város büszkélkedhet.

Tokio a világ legnagyobb városa... mindenki munkamániás, a japán az egyik legnehezebb nyelv.

Cannesnek a klimája kiváló, egyébként egy kis francia város a riviérán.

én Párizst vagy Barcelonát vagy Cannes (inkább Nice vagy Marseille ha már ott vagy) választanám.

2011. aug. 28. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!