Killzone 3 a legjobb grafikájú FPS, vagy nem csak FPS hanem minden kategóriában a jelenlegi legjobbnak számít?
Miert akkor mi a jo?
Mar a KZ2 is rohadt jo volt, foleg egy cod vagy crysis-hoz kepest, de a 3 meg jobb lesz
Jatszottal mar egyaltalan vele, vagy epp boxos vagy?
Ha meg neked nem tetszik az mas, de attol meg konzolon ez a legerosebb FPS minden szempontbol
Igen a legjobb grafikájú FPS!Mivel az emberek azon veszekednek hogy most a Kill Zone 2 vagy Crysis 2-nek jobb a grafikája!
Akkor a Kill Zone 3-mal mi van?Az kenterbe veri a Crysis 2-nek a grafikáját?:D
Játékélményben simán odaveri a Call of Duty-kat!Tudom mert nyomom online a Kill Zone 2-t
Viszont a Kill Zone 1 nem olyan jó!Sajnos :(
Ja igen, emlekszem amikor meg hirekben a Crysis 2-t hasonlitottak a KZ3-hoz, es ott sem biztos, hogy a Crysis a szebb, pedig kb 3 evvel ujabb.
Killzone 3 meg egyertelmuen a legjobb grafikaju FPS, playstationcommunity-n most volt is errol egy cikk.
En is sokat multizok mostanaban, meg amig megjelenik a 3 szeretnem a medalokat-ribbonokat megszerezni.
Bocs az ekezethiany miatt, csak most is PS-rol irok.
Crysis 1 nem tetszett, videó alapján a 2-t majd 1-2 év múlva max 5000 ft-ért megéri beszerezni.
Killzone 3-mat már előrendeltem hetekkel ezelőtt, az 100%-os vétel.
Csak azt mindig hallom, hogy szép a grafikája, és #1 az FPS-eknél, csak nem tudtam, hogy csak FPS-ek közül a legszebb-e (mert más műfajoknál azért van még pár szép játék, Uncharted, GoW részek, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!