Mi lenne ha most csak ugy lepattanák otthonrol és szerencsét próbálnák az életben?
stoppolnák lenne 1 kevés kis pénzem és elmennék akárhova
16/F
Ne is törődj az első válaszolókkal.
Régebben én is eljátszottam a gondolattal. De itt vagyok még mindig sajna. :D
Viszont olyat már csináltam, hogy elindultam egyik haveromhoz, onnan egy kocsmába. Volt nálunk x forint. Mondom neki, irány a Balaton. Zuhogott az eső, csak arra volt pénzünk, hogy sört, cigit vegyünk, de lementünk. Ott voltunk másnap estig. Ilyenek előfordulnak. :)
17/F
ez mongyuk 100éve f.szán bejött volna.
elszegődnél valahova dolgozni, mongyuk egy mester mellé.
de az a baj, hogy ma már mindenhez papír kell. az a kevés kis pénz meg nem tart ám olyan sokáig az utcán...
Mi lenne, ha most csak Úgy lepattanÉk otthonrÓl és szerencsét próbálnÉk az életben?
StoppolnÉk, lenne 1 kevés kis pénzem és elmennék akárhova.
16/F
NE TEDD!!
Szerintem a mai világban ez nem működik ilyen egyszerűen:s Túl sok a veszély.
Esetleg ha 3-an mennétek maximum. Akkor talán nem esne bajotok.(de nyitott szemmel kell járni..)
Én is gondoltam rá, sőt még mostanában is gondolok erre sokat:), de egyedül biztos nem tenném meg.Vagy esetleg itt Magyarországon megtehetitek , ha úgy van rá időtök.
Külföldön nehezebb lenne.
18L
Szerintem ne tedd meg,ha otthon vannak gondok(vagy barátaiddal/barátnőddel) próbáld meg megbeszélni vele/velük.Ez nem lenne megoldás semmire.:S
Én is gondolkoztam ezen,de inkább leültem velük és megbeszéltem a problémákat.:))
16/L
Én is szívesen megtenném!XD
De: hiába stoppolnál, sok helyen nem szabad.
Eltartani senki nem fog (hacsak... de ezt hagyjuk), ellenben 16évesen iskolaköteles vagy, állandó munkád szerintem nem lehet, egy albérlet (Budapesten) havi 40-45 ezer, plusz közös költ., plusz rezsi és enned is kell: kb 70ezer havonta, kicsit nehéz nyári munkából összeszedni ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!