A munkahelyemen sokan megszoktak bántani úgy hogy észre sem veszik csak próbálnak "vergődni"a többiek előtt, én azért nem válaszolok "úgy vissza mert nem akarom őket megbántani! (legtöbbször ha nincs ott senki bocsánatot kérnek) Mi a baj velem?
Nem te vagy ott a legfiatalabb, és a legójabb?
Ha igen, ez megadja a kérdésre a választ.
Egyszer idösebbek töled, másodszor meg régebb óta vannak ott, aztán rutinosabbak a munkában.
Nem is nagyon van mit visszafelelj nekik, esetleg a már rágebbi leszel, vagy ha úgy megtanúlod a munkát, hogy ügyesebb leszel náluk.
De addig még van, nem magyaráznak azok meg neked mindent, csak a legminimálisabbakat, hagyják, hogy gyere rá magadtól.
Onnan gondolom, hogy nálunk, is én vagyok a legújabb/legfiatalabb.
Annyi külömbségel, hogy soha nem piszkálnak, de arra a pár fázisra, amit meg tudok csinálni, legalább a felére ha nem többre magamtól jöttem rá, nem ök magyarázták el.
Persze mostanában jöttem rá, decembertöl arrafele, lassan-lassan, dég ott vagyok szeptembertöl.
(Nehezebben tanulok meg valamit, és ha csak részben magyarázzák el, akkor ugyanvalóst).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!