Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenki akinek van komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki akinek van komolyabb véleménye/van rá esély, hogy szerelmes belém még a barátom, ha megcsókolta egy másik lány nyakát?

Figyelt kérdés

-nagyon össze vagyok zavarodva

-3 hónapot voltunk együtt,lassan egy hónapja, hogy nem találkoztunk

-ő 18, én 16

-azt mondta, hogy azért tette, mert azt hitte, hogy a lány alszik

-és azt is mondta, hogy úgy érzi, hogy érez valamit irántam, csak nem tudja, hogy ez csupán vágy-e vagy valami más

2009. júl. 26. 22:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Az szerintem csak kifogás hogy " azt hitte hogy alszik". Valószínű azért nem tudja hogy mit érez mert már egyszer csalódott benned ( de ezt nem állíthatom biztosra mivel nem írtad le hogy mért lett vége a kapcsolatotoknak)
2009. júl. 26. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a barátod sem tudja, mit is érez, akkor lehet, ideje lenne tovább lépned.
2009. júl. 26. 23:03
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi kommenteket...emnél szomorúbb már talán nem leszek :(

nem tudom, hogy csalódott e bennem, de én úgy gondolom/érzem, hogy nem

2009. júl. 26. 23:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, h egy szerelmes fiú mi okból csókolgatná egy alvó lány nyakát...

Ha még érez is vmit irántad, mit keresett ő egy alvó lány mellett? Ha valóban aludt?

Sztem okosabb lenne vki mást keresned.

2009. júl. 26. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
lépj tovább, és ne szomorkodj, nekemis rossz most a helyzetem, szakitás után vagyok, de bizok benne h egyszer jobb lesz minden!:) fel a fejjel nekedis!
2009. júl. 27. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy még, előtted az élet, jön még sok srác akik nem más nők nyakát csókolgatják, hanem a tiéd. Legyél sokat a barátnőiddel/haverjaiddal, ne gondolj rá, ne beszélj vele és lépj túl.
2009. júl. 27. 01:22
 7/7 A kérdező kommentje:

nagyon köszi mindenkinek az eddigi kommenteket

-akinek van még véleménye/tanácsa, nyugodtan írjon-

2009. júl. 27. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!