Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért köt belém mindenki?

Miért köt belém mindenki?

Figyelt kérdés

Nem verekedésre értem.

Lány vagyok és sok tőlem idősebb férfi bántó dolgokat mond mintha azt próbálgatnák meddig mehetnek el. Egyébként nem vagyok se beképzelt se bunkó akkor miért csinálják ez pont velem állandóan tiszta ideg vagyok folyton...

2011. szept. 2. 20:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert szemetek, így érzik jól magukat, az arvukba kéne vágni egy lapáttal :)
2011. szept. 2. 21:00
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
arcukba* bocsi
2011. szept. 2. 21:01
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha azt sem írod le, hogy mit szoktak mondani, akkor elég nehéz lesz válaszolni...
 4/23 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem vagy bunkó és látják, hogy nincs mitől tartaniuk.Ha küldenél felé egy öklelő pillantást, vagy válaszként valami sértő beszólást, akkor valószínű koppanna az illető.
 5/23 A kérdező kommentje:
pl.: ha én mondok valamit minden apró hibába belekötnek és nem csak egyszerűen kijavítják hanem elkezdenek példálózni valami régen halott emberrel, hogy ő ilyen hibát nem követett el, vagy ha valamit csinálok és sokkal jobb lesz mint mindenkié azonnal lehúzzák és csak kritizálják pedig egyértelműen jó...
2011. szept. 2. 21:09
 6/23 Foxymus válasza:
Valószínűleg a társaságodban valaki elterjesztett egy negatív tulajdonságot rólad. Legegyszerűbb lenne ha megpróbálnád ezekkel az emberekkel egyenként, négyszemközt felvenni a kapcsolatot.
2011. szept. 2. 21:19
 7/23 A kérdező kommentje:
Ők sértettek meg engem és én keressem őket? Eddig próbáltam kerülni őket...
2011. szept. 2. 21:21
 8/23 anonim ***** válasza:

Hát ha sokan egymástól független csinálják, akkor az nem véletlen és nem egy ember bunkóssága a hanem valószínűleg oka van, hogy így viselkednek veled.

Ezt látni kellene, most a Te elmondásod szerint persze nincs veled semmi baj, de félő, hogy te vagy a kiváltó ok és nem látod át a hibát belülről.

2011. szept. 2. 21:24
 9/23 anonim ***** válasza:

"pl.: ha én mondok valamit minden apró hibába belekötnek és nem csak egyszerűen kijavítják hanem elkezdenek példálózni valami régen halott emberrel, hogy ő ilyen hibát nem követett el, vagy ha valamit csinálok és sokkal jobb lesz mint mindenkié azonnal lehúzzák és csak kritizálják pedig egyértelműen jó..."

Akkor játsszuk le konkrétan.

Te: - Engem nagyon zavar, hogy az emberek nincsenek tisztában a becsület fogalmával.

Töled idősebb férfi: (továbbiakban: TIF) - Na ne mondj ilyen butaságokat kicsi lány, mert már Aragon (egy régen meghalt férfi) is megmondta, hogy nem szabad általánosítani.

vagy

Te: - Na, hogy tetszik ez a kis fonott kosár, amit készítettem?

TIF: - Hát láttam ennél már sokkal jobbat is, hogy lehet, hogy 3 nap alatt csak egy ilyen hitvány szakajtóra futotta a nagy tehetségedből?

Ilyenekre gondoltál?

2011. szept. 2. 21:25
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

Ne foglalkozz vele.

Nekem vannak olyan haverjaim akik fiúk és rendszeresen beléjük kötnek szórakozóhelyen. De őket meg is verik. Akkor ők mit mondjanak?? Én már nem szeretek velük menni mert nem buli van habnem háborúzni megyek.Pedig sose szólnak be senkinek csöndesek és nem ellenfelek senkinek. Mégis mindíg baszogatják őket.

2011. szept. 2. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!