Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik idegesít jobban, a...

Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
kutya visítás
2012. júl. 17. 15:42
 52/57 Állatvédő :) válasza:
85%
A falnak megyek a h_lye gyerekek bőgésétől ! Nem hiszem el , ha nem nevelik meg a gyereket miért viszik bárhova is ?! Gyerünk pontozzatok le !
2012. aug. 1. 20:43
 53/57 anonim ***** válasza:
Annyi a különbség, hogy a gyerek majd abbahagyja, ha felnő.
2012. aug. 1. 21:15
 54/57 anonim ***** válasza:
A kutyára meg rá lehet szólni.
2012. aug. 1. 21:57
 55/57 anonim ***** válasza:
Mindkettő...
2012. aug. 1. 22:05
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se. A kutyaugatás számomra beleolvad a többi hétköznapi zajba, a gyereksírás pedig habár néha valóban idegesítő, de általában sajnálom őket.

Amitől viszont hülyék kapok az a mindent betegesen túlaggódó, gyerekfüggő kisgyerekes anyukák. Akik már akkor csúnyán néznek rád és kb. leprásnak néznek, ha kézmosás nélkül megmered fogni a gyereküket, és akik azt hiszik körülöttük forog a világ, csupán azért, mert felcsináltatták magukat és szültek 1 gyereket. Akik úgy érzik ők kiteljesedtek pusztán a gyerektől.

Pl. van egy barátnőm aki a gyerek születése után olyan szinten túlreagálta a gyereke körülötti szituációkat hogy pl. mikor talin toltam a babakocsit ő már a piros lámpa előtt méterekkel totál idegbeteg lett, hogy ne felejtsek el megállni... mondanom sem kell, kiosztottam őt, hogy rendes tőle hogy ilyen idiótának néz, de 23 éve nap mint nap találkozom piros lámpákkal és tudom, hogy meg kell állni...

23/L

2012. aug. 2. 03:49
 57/57 anonim ***** válasza:
Kutya. Kutyám is van, gyerekem is van amúgy, a saját gyerekem sírását nem szeretem (mármint azért nem, mert az azt jelenti, hogy baja van, ki kell találnom, hogy mi), más gyerek sírása csak akkor zavar, ha az a fülemtől pár méteren belül hallható. A hosszantartó kutyaugatással viszont ki lehet kergetni a világból.
2012. okt. 4. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!