Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?
Egyik se. A kutyaugatás számomra beleolvad a többi hétköznapi zajba, a gyereksírás pedig habár néha valóban idegesítő, de általában sajnálom őket.
Amitől viszont hülyék kapok az a mindent betegesen túlaggódó, gyerekfüggő kisgyerekes anyukák. Akik már akkor csúnyán néznek rád és kb. leprásnak néznek, ha kézmosás nélkül megmered fogni a gyereküket, és akik azt hiszik körülöttük forog a világ, csupán azért, mert felcsináltatták magukat és szültek 1 gyereket. Akik úgy érzik ők kiteljesedtek pusztán a gyerektől.
Pl. van egy barátnőm aki a gyerek születése után olyan szinten túlreagálta a gyereke körülötti szituációkat hogy pl. mikor talin toltam a babakocsit ő már a piros lámpa előtt méterekkel totál idegbeteg lett, hogy ne felejtsek el megállni... mondanom sem kell, kiosztottam őt, hogy rendes tőle hogy ilyen idiótának néz, de 23 éve nap mint nap találkozom piros lámpákkal és tudom, hogy meg kell állni...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!