A gyereksírásnak az a dolga hogy idegesítő legyen, hogy a mama akár álmából is felriadjon és minél előbb odamenjen és megszüntesse a sírás okát. Fura, de fajok között is működik valamennyire, a kismacskáknak például van egy panaszkodó mamahívó sírása amit akármilyen háttérzajból is kihallok és nagyon zavaró.
Gyerek sírás, ordítás, más a hangja, jobban idegesít.
2011. aug. 30. 20:00
46/57 anonim válasza:
gyerekbőgés..rühellem. sok hülye gyerek sír az idióta anyja meg leszarja és ordibál vele..gratulálok
2011. aug. 30. 20:08
47/57 anonim válasza:
Mindkettőt utálom, de mindkettőből kapok...
2011. aug. 30. 20:20
48/57 anonim válasza:
Ha gyerek bőgést hallok, de inkább azt a hisztiző fajtát akkor görcsbe rándul a gyomrom, és ökölbe szorul a kezem, és teljesen leblokkolok, ha sokáig sír akkor már minden bajom van.
Kutyaugatás annyira nem idegesít, ha nyüszít akkor még sajnálom is szegényt, hanem a tengerimalac visítás, na attól falnak megyek:-)
2011. aug. 30. 23:13
49/57 anonim válasza:
Gyereksírás.
Volt a szomszédunknak egy gyereke(szerencsére már elköltöztek innen jó messzire) pár hónapos volt még csak. Megakartam érteni miért sír, eleinte nem zavart, mert hát kisbaba. De aztán rájöttem, hogy az idegeim még sem bírják. Minden éjszaka vonyított, már szinte hisztisen bőgött ordibált nem sírt, egyszerűen bőgött, mint aki..Ezt nem lehet hosszútávon bírni, és nem hiszem , hogy az anyukák is olyan nagyon jól bírják, sőt. Gondolom ők is kiakadnak sokszor. Szóval a gyereksírás jobban idegesít, az enyhe már nem zavar. Sőt, még akkor sajnálom is valamennyire.
A kutyaugatás csak akkor zavar, ha nem vagyok olyan idegállapotban. Egyébként meg lehet szokni.
2011. aug. 31. 09:29
50/57 anonim válasza:
kutyaugatás. alszol és férges,haszontalan dög meg nyafog. minden városból kitiltanám őket. és van egy idétlen női portál,ami arra buzdít,hogy kisgyermek mellé vegyél kiskutyát...zaj,féreg,szőr,szájfertőzés....okos:((((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!