Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik idegesít jobban, a...

Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Van itt egy-két ősanya aki mindenkit lepontozz aki nem neki tetsző válaszokat ad ... picit kicsinyesek.
2011. aug. 30. 13:46
 22/57 anonim ***** válasza:
89%

Mindkettő. :S

Nem arról van szó, hogy nem bírom elviselni ezeket a zajokat, de ha mondjuk éjjel, órákig bármelyiket kell hallgatni, megőrülök, és kb. ölni tudnék.

Nálunk mostanában a kutyaugatás okoz gondot, a szomszéd dögök esküszöm, megállás nélkül ugatnak...

2011. aug. 30. 13:46
 23/57 anonim ***** válasza:
98%
Csecsemősírás. Pedig magam is többszörös anyuka vagyok, úgyhogy senki ne jöjjön azzal a szöveggel, hogy majd a sajátommal más lesz. Nem volt más, utáltam, ha sírtak, tényleg idegesítő. De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretem őket.
2011. aug. 30. 13:47
 24/57 anonim ***** válasza:
92%

Gyereksírás.

És előre köszönöm a lepontozást azoktól az elvakult ősanyáktól, akik szerint a gyerek szent és sérthetetlen !

Hatalmas vagy!És Őszinte,tetszik.

Gyereksirás,meg pár házzal arébb az erkélye kötött kutya vinnyogása,amitó megvan a gyerek a kutya oda van kötve és levan szarva,persze hogy vonyít éjjel nappal...

2011. aug. 30. 13:48
 25/57 anonim ***** válasza:
56%
Engem vagy mindkettő, vagy egyik sem. Előfordul, hogy állok valahol, dudálnak, bőgnek, kiabálnak, ugatnak, és már ott tartok, hogy nekimegyek az első embernek aki csúnyán néz, de van hogy meg egyik sem. Alapvetően ha belegondolok, a kutya jobban zavar, mert egy kisbaba nem tehet róla, így fejezi ki magát, viszont a kutya meg néha úgy ugatja a semmit, hogy az hihetetlen. Tudom, ez sem az ő hibájuk, inkább a gazdira haragszom, hogy nem tudja megnevelni, viszont ahol házőrző, ott ugyebár ez a dolga, úgyhogy jogosan ugat... Nem tudom, helyzetfüggő. 15L
2011. aug. 30. 13:48
 26/57 anonim ***** válasza:
69%
Mindkettő. És vegyük még hozzájuk a tücskök és a madarak hangját...
2011. aug. 30. 13:49
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Egy bizonyos kutya ugatása illetve a szívbe markoló órákig tartó nyüszítése amikor a szomszéd télen -10 °C-ban kirakja a kertbe egész éjszakára. Szegény kutya max akkora mint egy macska... Tehát inkább a gazdája idegesít, főleg akkor, mikor átmegyek és kérem, hogy vigye be, mert megfagy, erre leordítja a fejemet, hogy ne foglalkozzak az ő kis "babukájával"!

Egyébként egyik sem zavar különösebben, gyerekünk és kutyánk is van. Este viszont a világból ki tud kergetni a szúnyogok hangja. :))

2011. aug. 30. 13:49
 28/57 anonim ***** válasza:
98%
gyerek
2011. aug. 30. 13:50
 29/57 anonim ***** válasza:
95%
Gondolom azokat, akik lepontozták azokat, akiket idegesít a gyereksírás, cseppet sem zavarja, ha a saját gyerekük átsír éjszakákat. Van ilyen.
2011. aug. 30. 13:55
 30/57 anonim ***** válasza:
97%
gyereksírás
2011. aug. 30. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!