Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?
A harmadik kategória. xD
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Csak az idegesítő hangú kutyaugatás zavar, de a környéken szerencsére nincs ilyen. Belesüpped számomra a hang a háttérbe, alapzajjá válik, nem is érzékelem, nem zavar. A gyerek üvöltésétől viszont falnak megyek... azóta már nagyobbacska a szomszéd két kislánya, de néhány éve elképesztő ricsajt és sírókoncertet csaptak majdnem minden este...
Lehet lepontozni, mint ahogy a legtöbb olyannal tettétek, aki számára a gyereksírás idegesítőbb... ettől még szeretem a gyerekeket, sőt, velük foglalkozom nap mint nap, de az értelmetlen bömböléstől szétmegy a fejem. Ennyi...
Gyereksírás,sőt még az az üvöltözés,fejhangú sikítozás is,amit játék közben művelnek.
Bérházban laktunk,nyócker,lebetonozott 50 négyzetméteres udvar.
Reggel kicsapták a kedves szülők az udvarra a 3 év körüli kölkeket,és este 8-9 óráig sikítoztak,ordítottak.
Ráadásul valamelyik agykárosodott barom műanyag motorokat vett nekik,bónuszként azzal is zörögtek.Egyik a közös képviselő,másik a háztakarító kölyke,hiába szóltunk a szülőknek,semmi.Lusták voltak a tévé elől felemelni a seggüket és kivinni a kölykeiket mondjuk a játszótérre.3 műszakban melóztunk,jó időben,nyáron nem volt pihenésünk.
Gondoltam, hogy a tipikus unatkozó kismamák lelke nem bírja a kritikát.... Ha lesz saját gyerekem, valószínűleg ugyanolyan bosszantóan fog rám hatni.
Nem mondja senki, hogy egy hisztiző gyereket csak azért igyekeznek olyan buzgón megnyugtatni, hogy a kis lelke helyrejöjjön. Igenis ciki a szülőnek is, ha egy áruház kellős közepén, vagy a lépcsőházban elkezd ordítani.
Csak ezt nem fogják bevallani még maguknak se.
Gyerek.
Ugatás egyáltalán nem idegesít.
Mondjuk valahogy alapból nem "szeretem" a kisgyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!