Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik idegesít jobban, a...

Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
2011. aug. 30. 14:00
 32/57 anonim válasza:
100%
Gyereksírás. A kutya nem zavar.
2011. aug. 30. 14:04
 33/57 anonim ***** válasza:
100%
kövezzetek meg, engem egyik se idegesít.
2011. aug. 30. 14:10
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Csak az idegesítő hangú kutyaugatás zavar, de a környéken szerencsére nincs ilyen. Belesüpped számomra a hang a háttérbe, alapzajjá válik, nem is érzékelem, nem zavar. A gyerek üvöltésétől viszont falnak megyek... azóta már nagyobbacska a szomszéd két kislánya, de néhány éve elképesztő ricsajt és sírókoncertet csaptak majdnem minden este...

Lehet lepontozni, mint ahogy a legtöbb olyannal tettétek, aki számára a gyereksírás idegesítőbb... ettől még szeretem a gyerekeket, sőt, velük foglalkozom nap mint nap, de az értelmetlen bömböléstől szétmegy a fejem. Ennyi...

2011. aug. 30. 14:13
 35/57 anonim ***** válasza:
100%

Gyereksírás,sőt még az az üvöltözés,fejhangú sikítozás is,amit játék közben művelnek.

Bérházban laktunk,nyócker,lebetonozott 50 négyzetméteres udvar.

Reggel kicsapták a kedves szülők az udvarra a 3 év körüli kölkeket,és este 8-9 óráig sikítoztak,ordítottak.

Ráadásul valamelyik agykárosodott barom műanyag motorokat vett nekik,bónuszként azzal is zörögtek.Egyik a közös képviselő,másik a háztakarító kölyke,hiába szóltunk a szülőknek,semmi.Lusták voltak a tévé elől felemelni a seggüket és kivinni a kölykeiket mondjuk a játszótérre.3 műszakban melóztunk,jó időben,nyáron nem volt pihenésünk.

2011. aug. 30. 14:26
 36/57 anonim ***** válasza:
100%
a gyerek sokkal jobban idegesít am írtam a másik kérdésre is:DDD
2011. aug. 30. 14:32
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltam, hogy a tipikus unatkozó kismamák lelke nem bírja a kritikát.... Ha lesz saját gyerekem, valószínűleg ugyanolyan bosszantóan fog rám hatni.

Nem mondja senki, hogy egy hisztiző gyereket csak azért igyekeznek olyan buzgón megnyugtatni, hogy a kis lelke helyrejöjjön. Igenis ciki a szülőnek is, ha egy áruház kellős közepén, vagy a lépcsőházban elkezd ordítani.

Csak ezt nem fogják bevallani még maguknak se.

2011. aug. 30. 14:34
 38/57 anonim ***** válasza:
10%
A lepontozók elmehetnének a jóbüdöspitsába! Akkor is utálom a kutyákat, és engem pont nem ősanya pontozgat le! És ideje lenne felfogni, hogy a százalékom ettől nem fog csökkenni idióták!
2011. aug. 30. 14:38
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek.

Ugatás egyáltalán nem idegesít.

Mondjuk valahogy alapból nem "szeretem" a kisgyerekeket.

2011. aug. 30. 14:41
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekvállalás témából törölték. Biztos nem bírták az anyukák a kritikát :D
2011. aug. 30. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!