Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?
Mindkettő, és mindkettőt élvezhetem délutánonként.
A kutyaugatást azért, mert a lakásunkkal szemben családi házak vannak, és folyamatosan ugatnak, nem csak akkor, ha vki elmegy a kerítésük előtt.
A gyerekordítást meg azért, mert itt a lakóparkban rengeteg fiatal pár él, kicsi gyerekkel. Délutánonként kint bandáznak a parkolóban. Jobb helyet nem is találhattak volna, eléggé balesetveszélyes, mert arra vezet az út a mélygarázsba / -ból. Az anyukák egymással beszélgetnek, a kicsik meg...amerre látnak, akka futkároznak.
Nem szólok érte, mert ezek "természetes zajok", nem mondhatom meg se a kutyának, se a kicsi gyerekeknek, hogy ne hangoskodjanak.
A kutya!
Volt egy kutyánk, 2 hete vitték el fél éve volt velünk ilyen jó sora a kutyának sose lesz és ugatni egyszer sem ugatott csak vinnyogott!! UTÁLTAM MÁR A VÉGÉRE!!!!
Gyerekem van, így tudom hogy a leg hasfájósabb baba is megnyugtatható! Kimasszírozható, és megoldható minden sírás!
Pont emiatt a kérdés miatt kérdeztem meg itt is (az másik kat.-ban nem én tettem fel). Kíváncsi voltam, hogy ebben a kategóriában mennyire születnek más válaszok.
Sajnos a belinkelés miatt már nem reprezentatív a felmérés :)
Gyereksírás.
És előre köszönöm a lepontozást azoktól az elvakult ősanyáktól, akik szerint a gyerek szent és sérthetetlen !
Én tettem fel kutyák kategóriában a kérdést, és gondoltam, hogy ez lesz a válaszok nagy része ott, meg a válaszok nagy része itt.
Érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!