Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik idegesít jobban, a...

Melyik idegesít jobban, a kutya ugatás, vagy a kisbaba ordítás/sírás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 13:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
85%

Mindkettő, és mindkettőt élvezhetem délutánonként.

A kutyaugatást azért, mert a lakásunkkal szemben családi házak vannak, és folyamatosan ugatnak, nem csak akkor, ha vki elmegy a kerítésük előtt.

A gyerekordítást meg azért, mert itt a lakóparkban rengeteg fiatal pár él, kicsi gyerekkel. Délutánonként kint bandáznak a parkolóban. Jobb helyet nem is találhattak volna, eléggé balesetveszélyes, mert arra vezet az út a mélygarázsba / -ból. Az anyukák egymással beszélgetnek, a kicsik meg...amerre látnak, akka futkároznak.

Nem szólok érte, mert ezek "természetes zajok", nem mondhatom meg se a kutyának, se a kicsi gyerekeknek, hogy ne hangoskodjanak.

2011. aug. 30. 13:39
 12/57 anonim ***** válasza:
82%
Gyereksírás.
2011. aug. 30. 13:39
 13/57 anonim ***** válasza:
12%

A kutya!

Volt egy kutyánk, 2 hete vitték el fél éve volt velünk ilyen jó sora a kutyának sose lesz és ugatni egyszer sem ugatott csak vinnyogott!! UTÁLTAM MÁR A VÉGÉRE!!!!

Gyerekem van, így tudom hogy a leg hasfájósabb baba is megnyugtatható! Kimasszírozható, és megoldható minden sírás!

2011. aug. 30. 13:40
 14/57 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ, milyen lelkiállapotban vagyok. Ha ideges vagyok, akkor mindenféle zaj zavar, pláne, ha pihenni szeretnék. De ha jókedvem van, akkor egyik sem tud kihozni a sodromból. A legjobban a falon átszűrődő ütemes zene mély hangja zavar, pláne a mai igényes zenéké.
2011. aug. 30. 13:40
 15/57 anonim ***** válasza:
81%
A gyerekbőgés!
2011. aug. 30. 13:41
 16/57 A kérdező kommentje:

Pont emiatt a kérdés miatt kérdeztem meg itt is (az másik kat.-ban nem én tettem fel). Kíváncsi voltam, hogy ebben a kategóriában mennyire születnek más válaszok.

Sajnos a belinkelés miatt már nem reprezentatív a felmérés :)

2011. aug. 30. 13:41
 17/57 anonim ***** válasza:
83%
A gyerekordítás rendkívül irritál, főleg most, hogy nagyon beteg vagyok, és arra ébredtem, hogy kint ordítanak a ház előtt a kölkök. A kutya is idegesít ha folyamatosan ugat, mint a mellettünk levő idióta kutya. Amúgy volt nekem is kutyám, akit imádtam, de ő tényleg csak akkor ugatott, ha valakit jelzett.
2011. aug. 30. 13:42
 18/57 anonim ***** válasza:
94%

Gyereksírás.

És előre köszönöm a lepontozást azoktól az elvakult ősanyáktól, akik szerint a gyerek szent és sérthetetlen !

2011. aug. 30. 13:43
 19/57 anonim ***** válasza:
6%
A kutya. Rühellem a dögöket. A szomszéd kisbabáját bármeddig elhallgatom, pedig sokszor nehezem tudják megnyugtatni. Pl, most lehetett megfázva a gyerek, mert éjjel is hallottam párszor a porszivót. Gondolom a gyerek orrát tisztitották ki éppen, mert éjjel ment, és csak pár percig.
2011. aug. 30. 13:44
 20/57 anonim ***** válasza:
89%

Én tettem fel kutyák kategóriában a kérdést, és gondoltam, hogy ez lesz a válaszok nagy része ott, meg a válaszok nagy része itt.

Érdekes. :)

2011. aug. 30. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!