Miért él az a köztudatba, hogy a biztonsági őrök bunkók?
"A parasztnak miért kell balhéznia meg üvöltenie érte, hogy ehhez nincs joguk, ha egyszer nem rakott el semmit? "
Mondjuk azért mert rendkívül megaláízó helyzet a többi vásárló előtt egy bu.zi ki ha én nem stílusú őrtől eltűrni a pattogását, hogy márpedig neki kötelessége az irodába befáradni?
És miután nem talált semmit még egy "Köszönjük, elnézést hogy feltartottuk"-ra sem telik tőle?
Mert olyan rohadt egyszerű elbújni amögé, hogy "a munkájukat végzik".
A cigány meg kirámolja a fél áruházat és oda se mernek menni, mert az nem áll le velük vitatkozni, hanem lekever nekik egy nagy maflást.
Az ajtóra mi van kiírva? Este 8-ig nyitva. Akkor miért nem mehetek be be 8 előtt 10 perccel hogy egy csavart amit pontosan tudom hol kell keresni megvegyek. Nem az áll kint az ajtón, hogy belépés csak este fél8-ig, 8-kor pedig mindenkinek ki kell takarodni. Anno dolgoztam maszek üzletben, ott nem rúgtunk ki senkit.
Ha a paraszt visszapofázik, neked akkor is mosolyognod kell. Ha nem tetszik, nem kötelező ott dolgozni. És ha nekem nem tetszik, én sem vagyok köteles ott vásárolni, de a vásárlók könyvébe írhatok pár sort.
Régen, ha bementem egy áruházba, csak eladókkal találkoztam. sokan voltak, értettek ahhoz amivel kereskedtek. Ma már nincs eladó, csak dobozkipakoló névtelen rabszolgák, meg hetykematyi smasszerek. Hát ezért van az az előítélet, hogy mindegyik bunkó.
első vok
Nekem eddig csak a dm-esekkel gyűlt meg a bajom!!!
És: rohadtul nem érdekel, h nekik mit adnak ki, én nem vásárolok ott mert parasztok, majd megyek a rossmannba ott még mindig jobb a helyzet!!! De amúgy a legrosszabbak a békásmegyeri hévnél lévő dm-be ott hányingerem van tőlük, de pl tatabányán a plázában oké a helyzet, a tescoban meg tök jó fejek :D Szóval én csak a dm-es söpredéket utálom, akármi is van nekik kiadva, lehet ezt kulturáltan is, mert vhogy a rossmannba sikerül a bizt.őröknek, pedig kvázi ugyanolyan a bolt...
Épp ezért terjedt el róluk ez, mert mindenki bunkó módon írogat itt is.
Én személy szerint még több jogot is adnék nekik. Ha lopsz, igenis verhessenek agyon és lehessen nekik lőni... Mi az már, ha valaki felsőbbrendűbbnek gondolja magát egy hivatalos személynél? Mi az, hogy ne kutasson át és ne legyen a nyomodban? Ezért van ott, ezért fizetik. Az meg, hogy ha tőled lopnak, sz*rt se tesz... Miért, te fizeted? Járj el önvédelemre, vagy szerezz magadnak saját testőrt. Egyik haverom is azzal vagánykodott, hogy leanyázta a rendőrt, az meg semmit se csinált... Épp ezért tart ott ez az ország, ahol tart! Egy takony kölyök szava többet ér, mint a rendőré. Annyira tipikusan magyar felfogásotok van, hogy az hihetetlen. Amerikába vagy bárhol máshol merne így beszélni valaki a hivatalos közegekről, egyből állcsúcson pattintanák - és tök jogosan...
Utolsó neked nem tűnt fel, hogy egyáltalán nem jogos esetekről beszélünk.
Múltkor még a TV-ben is szó volt erről, hogy valakit mennyire megalázott az egyik.
Ok nélkül nem igen szól be senki senkinek.
Ide nem tolvajok írtak, hanem azok, akiket ok nélkül szivattak.
Nekem nem szokott feltűnni, hogy bunkók lennének.
Viszont egyszer egy cipőboltban poénból "ráadtam" a férjemre egy 41-es magassarkút. Egy néger biztonsági őr volt, pont arra sétált és kegyetlenül elkezdett röhögni :) Utána odajött, kezet fogott a férjemmel, vállon veregette és sétált tovább, közben rázta a röhögés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!