Miért él az a köztudatba, hogy a biztonsági őrök bunkók?
Minket az Auchan-ban követett egy vékony biztonsági őr,de nagyon bénán.Ha megálltunk egy sornál és ránéztünk a párommal akkor gyorsan úgy tett mintha ő is csak vásárló lenne...Ha tovább mentünk követett,ha megálltunk ő is megállt.Szinte a nyakunkba lihegett..
Mi a párommal elkezdtünk szórakozni.
-drágám el ne lopd ma a tejfölt,mert itt az biztonsági őr.
- édesem a 25dkg sajtot vagy a 42 dkg sajtot lopjuk el??? stb..
Volt hogy odamentem a biztonsági őrhöz és megkérdeztem hogy mi a baja velünk..Büdösek vagyunk??? vagy csak ránk kattant??Persze csak pislogott,és ott hagyott minket...
A Siófoki DM-ben volt nekem csak jó tapasztalatom, abból a szempontból, hogy nem mászott a képembe.
Amúgy embere válogatja, de sokan elszállnak maguktól, hogy van egy kis hatalmuk. Pl. az iskolámban lévők, akik már hála nincsenek ott, iszonyú bunkók voltak azzal, aki ne nyalt be nekik, köcsögösködtek, kivételeztek. Csak úgy kiengedtek diákokat nap közben, vagy ellenőrző nélkül be, és ebből sok probléma volt. (persze engem nem akartak beengedni ellenőrző nélkül, pedig elég feltűnő jelenség vagyok, elfelejteni nem könnyű /tetkók, piercingek, stb/, csak a menő kis ci.ány osztálytársaimat engedték be...)
21/L
Hogy eloszlassam a kételyeket
Valóban elvárják a "medvéktől" az udvariasságot mert az az áruház elvárása is.
Az igaz, hogy bizt. őrnek bárki elmehet, de én pl: érettségivel vagyok a szakmában és többen is vannak így a csapatba, mert ebbe a rohadt munkanélküliségben örülünk, hogy ez is van. A DM-ben bizonyára azért "másznak az arcodba" mert kicsi az üzlet és főleg mikor sokan vannak máshogy nem tud figyelni az őr. Amúgy tényleg a kicsi és drága dolgok vannak a legjobban figyelve és aki ott válogat nem azért figyelik mert "bűnöző arca" van. Nem a medvéket kell utálni, ők csak azt csinálják amit az áruház elvár tőlük, nettó 350-400 forintos órabérért amiből még a formaruha irreális árát is levonják. Ehhez még hozzájön a napi 12-15 óra folyamatos ácsorgás. Amúgy némelyik bunkó vásárlót én is pofán tudnám b*szni. Az a rohadt nagy mákjuk, hogy kultúráltan kell viselkednünk. De ha a paraszt vásárló bunkó (pedig én csak a munkámat végzem) akkor sajnos le kell ereszkednem a szintjére, hogy szót értsünk. Ezért hiszik azt hogy bunkók vagyunk. Az áruháznak vannak bizonyos szabályai (mellesleg ki van írva) amit a medvéknek be kell tartatniuk, legtöbbször ezért szoktak balhézni a "ki ha én nem" stílusú bunkó vásárlók. Meg van néhány paraszt, akinek zárás előtt 10 perccel jut eszébe, hogy vásárolnia kell, mikor már ötször bemondják a hangosba, hogy bezárt az áruház, a gyökér még nyugodtan sétálgat, válogat, nézelődik, mert őneki joga van ehhez. Ha udvariasan szól neki a bizt. őr, hogy "legyen szíves a kasszához fáradni" a vásárló reakciója: "menjen má' a p*csába és hagyjon a hülye szövegével" na, másodszorra már én is az ő stílusába szólok neki. Ettől én bunkó vagyok? Csak úgy magamba megjegyzem, az ilyen vásárlókba tudnék belerúgni egy olyat, hogy kirepülne a k*rva anyjába. Az összes áruházi dolgozó őrájuk vár, hogy hazamehessenek, de addig még a zárást sem tudjuk elkezdeni.
A másik dolog a táskaellenőrzés. 2005.évi 133.tv. alapján jogunk van hozzá. És aki vásárlás nélkül jön ki, annak belenézünk a táskájába. (mert ez van kiadva) A parasztnak miért kell balhéznia meg üvöltenie érte, hogy ehhez nincs joguk, ha egyszer nem rakott el semmit?
Ha valaki 1 hónapot lehúz áruházi medveként, embergyűlölő lesz!
Vállalom magam: 5040sz. Interspar medvéje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!