Miért él az a köztudatba, hogy a biztonsági őrök bunkók?
Barátnőm is pont a DM-ről mesélte, hogy síkosítót vett épp, és ott lihegett a nyakában az őr. Osdafordult, és megkérdezte: Ön szerint ez jó lenne? Vagy válasszam inkább az ízesítettet? :D
Zavarában meg se tudott szólalni az őr, csak elsomfordált :D
szerintem nem mindenhol, sok helyen kifejezetten szimpatikusak.:)
DE muszáj felhoznom a DM témát nekem is. annyira idegesít amikor elindulok valamerre, és komolyan, legkevésbé nem zavartatja magát a csávó, lassú cammogó léptekkel jön. öt perc eltelik, szétnézek mondom hol van, hát persze hogy csak a feje látszott az egyik sor mögül és engem bámult, aztán gyorsan elfordult. gratulálok. mindig megfogadom hogy nem fog zavarni, a munkáját végzi én meg nem lopok, de irritáló:D
15 éves vagyok,máskor meg körömlakkot néztem magamnak, erre szól a biztonsági őr (természetesen dm-ben) hogy ez nekem való? hát anyám hol van?
annyira lesokkolt nem is szóltam vissza, hebegtem összevissza mint a hülye, aztán kimentem. de értitek, én a vásárló..:D nem mindegy neki hogy ki mit vesz, amíg VAN AKI VESZ?
de végülis csak a munkájukat végzik. egyébként meg a mocskos aljanép miatt szívunk, mi, normális emberek..
Épp a sminkek közül válogattam a bolond-ballagásra, odajön a biztonság őr és megkérdezi: Mondd, téged meg hogy nevelt az anyád?Ilyen fiatalon sminkelni!
Ez durva volt. Tarthatná a száját. Azelőtt egy fél évvel halt meg az anyukám. Felkaptam a sminket és kivonultam onnan.
nem feltétlen bunkók, inkább gyökerek
Balatonon hülyére szivattuk őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!