Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vágjak neki vissza?...

Hogyan vágjak neki vissza? Már elegem van.

Figyelt kérdés
A volt barátnőm(júniusban ballagtunk el,hála Istennek) állandóan utánoz,ha kapok valamit,akkor neki muszáj ugyanolyat venni!És az a baj vele,hogy gazdagok,ezt úgy hetedikbe kezdte kimutatni,ugyanis kapott egy 500 EURÓS telefont,nekem pedig egy samsung corbym volt(van),nekem az tökéletes volt,és elkezdett nyafogni:jajj,ez a telefon nagyon sz*r,inkább egy iphone jobb lenne,és akkor kezdődött minden.Jött hozzám pár könyvért,anyum épp beszélgetett szomszéddal,mikor mondta anyu,hogy pink és zöld színű lesz a szobám,meghallotta a csaj,erre 2hétre rá mentem hozzá a könyvekért,és akkor láttam,hogy a szobája PINK ÉS ZÖLD,azt hittem hanyatt vágom magam,annyira rosszul esett,hogy olyanra festették :/ kicsi volt a kerékpárom,azt kaptam születésnapomra,erre ők is szaladtak és vettek 2x drágábbat,és nem is hajtja,mert minden hova az anyja viszi autóval,csak azért vették,hogy felcsesszenek vele.Másik az,hogy ha teszek fel új képeket a facebook-ra,ő is rögtön tesz fel,és hasonlót,ugyanolyan beállás,haj viselet,és már nagyon kezd idegesíteni.Eddig a barátnőim mondták,hogy ne figyeljek rá,próbáltam,de nem megy.Szüleim elvoltak,hogy ne legyek rá irigy,én esküszöm,hogy ne vagyok,hanem szörnyen idegesít.És arról ne is beszéljek,hogy öltözködésbe is koppint.Lehet,hogy azt hiszitek,hogy túlzok,de esküszöm,hogy ilyen.Mit csináljak?Már nagyon idegesít.15/L
2011. aug. 20. 21:25
1 2 3 4
 31/34 Argloss ***** válasza:

Annyira utálod, hogy már az is másolás lenne neked, ha ugyanaz lenne a mobilszolgáltatótok... :)

Hasonlóan pózol a képen? Tudsz olyan embert mutatni aki nem? Mármint ha nem vasvillával villogsz, akkor aligha volt egyedi a környezetedben a képed...

Ha ennyire zavar, akkor egyszerűen be lehet állítani, hogy ne láthassa az üzenőfaladat. A hasonló öltözködés meg már úgyis mindegy, mivel már elballagtatok és nem találkoztok többet... (gondolom én)

2011. aug. 20. 23:11
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom, erre szokták azt írni hogy LOL?
2011. aug. 21. 04:34
 33/34 anonim ***** válasza:

akkor most vagy orbitálisan gyerekes a csaj, vagy direkt idegesiteni akar:-? bár az válaszok alapján inkább az első érvényes:-? szerintem nincs olyan ember aki ne tartaná ezt szánalmasnak;)) és te egy ilyen miatt idegesítsd magad? jó, megértelek, talán engem is idegesítne, de gondolj bele, vannak fontosabb dolgok is amivel törödni kell, egy szánalmas p*csánál.

kérdezz rá nyugisan, hogy miért utánoz, majd töröld;)

2011. aug. 21. 18:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Dicsérd meg a cuccait, amelyek olyanok, mint a tieid.
2011. aug. 21. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!