Hogyan vágjak neki vissza? Már elegem van.
Annyira utálod, hogy már az is másolás lenne neked, ha ugyanaz lenne a mobilszolgáltatótok... :)
Hasonlóan pózol a képen? Tudsz olyan embert mutatni aki nem? Mármint ha nem vasvillával villogsz, akkor aligha volt egyedi a környezetedben a képed...
Ha ennyire zavar, akkor egyszerűen be lehet állítani, hogy ne láthassa az üzenőfaladat. A hasonló öltözködés meg már úgyis mindegy, mivel már elballagtatok és nem találkoztok többet... (gondolom én)
akkor most vagy orbitálisan gyerekes a csaj, vagy direkt idegesiteni akar:-? bár az válaszok alapján inkább az első érvényes:-? szerintem nincs olyan ember aki ne tartaná ezt szánalmasnak;)) és te egy ilyen miatt idegesítsd magad? jó, megértelek, talán engem is idegesítne, de gondolj bele, vannak fontosabb dolgok is amivel törödni kell, egy szánalmas p*csánál.
kérdezz rá nyugisan, hogy miért utánoz, majd töröld;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!