Éget az osztálytársnőm, elegem van belőle, mit tegyek?
az ilyeneket miért nem veri pofán valaki?
amúgymeg csak azt tudom mondani hogy ne menj a közelébe
amúgy tippelek,gondolom az a tipikus kis tiniribi,aki miniszoknyában és kitömött melltartóban,pertysminkkel és 5 centis magassarkúval jár iskolába és mivel ő már 12 évesen dugott,neki joga van leszólni másokat mert ők hozzá képest "túl tapasztalatlanok"...nem?
nekem is van ilyen osztálytársam,és jól megszívta,mert nincs egy barátja sem ....
13l
és te nem tudod azt csinálni? én megmondanám neki hogy na huzz az anyádba te gyp-s pi*csa, de gondolkodás nélkül..
nem értem, ez már nem tom hanyadik ilyen kérdés, hogy az osztálytársam piszkál, na hát neked is van szád, neked is van neted googlizz rá az oltás szóra és akkor vágjál neki vissza, és ha tényleg sokan utálják, még menő is leszel, hogy vissza szóltál neki. Na kész pont.
tegnap 23:59
jesus christ....
te meg milyen suliba jársz???
harmadik vagyok
őszintén, egy ilyet nem lehet levágni annak a csajnak? vagy csak neten vagy menő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!