Hogyan vágjak neki vissza? Már elegem van.
Figyelt kérdés
A volt barátnőm(júniusban ballagtunk el,hála Istennek) állandóan utánoz,ha kapok valamit,akkor neki muszáj ugyanolyat venni!És az a baj vele,hogy gazdagok,ezt úgy hetedikbe kezdte kimutatni,ugyanis kapott egy 500 EURÓS telefont,nekem pedig egy samsung corbym volt(van),nekem az tökéletes volt,és elkezdett nyafogni:jajj,ez a telefon nagyon sz*r,inkább egy iphone jobb lenne,és akkor kezdődött minden.Jött hozzám pár könyvért,anyum épp beszélgetett szomszéddal,mikor mondta anyu,hogy pink és zöld színű lesz a szobám,meghallotta a csaj,erre 2hétre rá mentem hozzá a könyvekért,és akkor láttam,hogy a szobája PINK ÉS ZÖLD,azt hittem hanyatt vágom magam,annyira rosszul esett,hogy olyanra festették :/ kicsi volt a kerékpárom,azt kaptam születésnapomra,erre ők is szaladtak és vettek 2x drágábbat,és nem is hajtja,mert minden hova az anyja viszi autóval,csak azért vették,hogy felcsesszenek vele.Másik az,hogy ha teszek fel új képeket a facebook-ra,ő is rögtön tesz fel,és hasonlót,ugyanolyan beállás,haj viselet,és már nagyon kezd idegesíteni.Eddig a barátnőim mondták,hogy ne figyeljek rá,próbáltam,de nem megy.Szüleim elvoltak,hogy ne legyek rá irigy,én esküszöm,hogy ne vagyok,hanem szörnyen idegesít.És arról ne is beszéljek,hogy öltözködésbe is koppint.Lehet,hogy azt hiszitek,hogy túlzok,de esküszöm,hogy ilyen.Mit csináljak?Már nagyon idegesít.15/L2011. aug. 20. 21:25
1/34 Darcy01 válasza:
Tényleg ne foglalkozz vele. Tudsz valamit csinálni vele? Nem. Akkor meg van értelme idegeskedni?
Töröld facebook-ról, hogy ne is lásd, hogy mi történik vele, hogy minél kevesebb információ jusson el róla hozzád. Ha az utcán látod, akkor kerüld el.
2/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!igen már azon jár az esze,hogy rögtön kitörlöm az ismerőseim közül.
2011. aug. 20. 21:30
3/34 A kérdező kommentje:
*eszem
2011. aug. 20. 21:30
4/34 anonim válasza:
mondd a szemébe, h "drágám, tudsz róla, h nincs egyéniséged? a pénz nem minden.. szánalmas vagy.. szevasz"
5/34 anonim válasza:
Dicsekedj el neki fészbúkon hogy egy (borzalmasan gáz) új ruhát kaptál, és abban mész majd évnyitóra.
Röhögj rajta, ha tényleg beeszi, és képes olyanban feltűnni :D
6/34 A kérdező kommentje:
utolsó:már csináltam olyat,erre tudod,hogy mit csinált egy szülinapon???hazament átöltözni.Eszem megáll.Ám köszi a válaszokat!
2011. aug. 20. 21:33
8/34 anonim válasza:
Ez a csaj kész röhej... Tényleg nem tudsz sok mindent csinálni... Mondd neki, hogy a szüleid tervezik, hogy elköltöztök ide meg ide(valami jó messzi helyet mondj, ami még az Üveghegyen túl van). Na, ezt utánozza le.
9/34 anonim válasza:
Mond neki, hogy jövő héten tüsire nyíratod a hajad és lilára
fested.
10/34 A kérdező kommentje:
Múlt héten nyiratkoztam,erre ő:én is megyek,de nagyon szeretnék olyant,amilyen rihannának volt.ha azt mondtam volna,h levágattam olyanra ő is rögtön.Szánalmas
2011. aug. 20. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!