Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vágjak neki vissza?...

Hogyan vágjak neki vissza? Már elegem van.

Figyelt kérdés
A volt barátnőm(júniusban ballagtunk el,hála Istennek) állandóan utánoz,ha kapok valamit,akkor neki muszáj ugyanolyat venni!És az a baj vele,hogy gazdagok,ezt úgy hetedikbe kezdte kimutatni,ugyanis kapott egy 500 EURÓS telefont,nekem pedig egy samsung corbym volt(van),nekem az tökéletes volt,és elkezdett nyafogni:jajj,ez a telefon nagyon sz*r,inkább egy iphone jobb lenne,és akkor kezdődött minden.Jött hozzám pár könyvért,anyum épp beszélgetett szomszéddal,mikor mondta anyu,hogy pink és zöld színű lesz a szobám,meghallotta a csaj,erre 2hétre rá mentem hozzá a könyvekért,és akkor láttam,hogy a szobája PINK ÉS ZÖLD,azt hittem hanyatt vágom magam,annyira rosszul esett,hogy olyanra festették :/ kicsi volt a kerékpárom,azt kaptam születésnapomra,erre ők is szaladtak és vettek 2x drágábbat,és nem is hajtja,mert minden hova az anyja viszi autóval,csak azért vették,hogy felcsesszenek vele.Másik az,hogy ha teszek fel új képeket a facebook-ra,ő is rögtön tesz fel,és hasonlót,ugyanolyan beállás,haj viselet,és már nagyon kezd idegesíteni.Eddig a barátnőim mondták,hogy ne figyeljek rá,próbáltam,de nem megy.Szüleim elvoltak,hogy ne legyek rá irigy,én esküszöm,hogy ne vagyok,hanem szörnyen idegesít.És arról ne is beszéljek,hogy öltözködésbe is koppint.Lehet,hogy azt hiszitek,hogy túlzok,de esküszöm,hogy ilyen.Mit csináljak?Már nagyon idegesít.15/L
2011. aug. 20. 21:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

21:31 beszólására szerintem köpni-nyelni nem tudna. :)

Találj ki olyat, amiben nem tud utánozni. Ha nagyon ki akarsz vele cseszni, csináltass henna vagy valamilyen lemosható tetkót jól látható helyre és mondd azt, hogy az bizony igazi.

2011. aug. 20. 21:43
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

szerintem dicsérd meg a cuccait :)

tuti irigy rád, azért utánoz!!

2011. aug. 20. 21:45
 13/34 A kérdező kommentje:
igen igen.Gondolom nézne,hogy beszóltam neki...Vagy épp a Bahamákra költözünk xD
2011. aug. 20. 21:45
 14/34 A kérdező kommentje:
igen irigy,már mondta másoknak,mikor összevesztem vele.ő megteheti anyagilag,ne engem koppintson :/
2011. aug. 20. 21:46
 15/34 anonim ***** válasza:
lehet, hogy anyagilag ők jobban állnak, de ezekszerint te szebb vagy, vagy a kisugárzásod nagy, vagy épp jól tanulsz, vagy csak épp van stílusod :) örülj neki hogy van egy "rajongód"
2011. aug. 20. 22:00
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

El nem tudom hinni egyébként hogy valaki ilyenekre is képes...

Ez vajon tudatosan teszik az ilyen emberek? Én sem bírom az ilyeneket.De én tuti beszólnék neki valami frankót amitől akár meg is sértődhet.

2011. aug. 20. 22:00
 17/34 anonim ***** válasza:
az a vicces, hogy némelyik emberről annyira leolvasható az irigység... szinte rá van írva, leplezni se tudná, és az ilyenek fel se fogják h mennyire szánalmasok, és gáz h másokat majmolnak v másra irigykednek
2011. aug. 20. 22:03
 18/34 anonim ***** válasza:

Egyébként biztos azért irigykedhet mert neked nincs pénzed meg annyi drága cuccod mint neki de még is boldog vagy.Ő meg irigyli ezt a boldogságot.És azt hiszi ha utánoz akkor ő is boldog lesz.

Mond neki hogy szúratsz egy Septum pc-t :D ott fáj a legjobban.És ha nem találkoztok annyit akkor nem is tudja meg hogy neked nincs is :D

2011. aug. 20. 22:04
 19/34 anonim ***** válasza:
A hajas dolog jó ötlet. :) Én is teljesen kész vagyok az ilyen emberektől.
2011. aug. 20. 22:05
 20/34 anonim ***** válasza:
az írásodból: Mond hogy veszel újj ruhákat( tök rondákat mutass neki neten hogy azt veszed meg) MOnd hogy átfested a szobád sárgára mondjuk.Töröld facebook-ról.Meg egyszerű: kérdezd meg hogy miért utánoz.
2011. aug. 20. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!