Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vágjak neki vissza?...

Hogyan vágjak neki vissza? Már elegem van.

Figyelt kérdés
A volt barátnőm(júniusban ballagtunk el,hála Istennek) állandóan utánoz,ha kapok valamit,akkor neki muszáj ugyanolyat venni!És az a baj vele,hogy gazdagok,ezt úgy hetedikbe kezdte kimutatni,ugyanis kapott egy 500 EURÓS telefont,nekem pedig egy samsung corbym volt(van),nekem az tökéletes volt,és elkezdett nyafogni:jajj,ez a telefon nagyon sz*r,inkább egy iphone jobb lenne,és akkor kezdődött minden.Jött hozzám pár könyvért,anyum épp beszélgetett szomszéddal,mikor mondta anyu,hogy pink és zöld színű lesz a szobám,meghallotta a csaj,erre 2hétre rá mentem hozzá a könyvekért,és akkor láttam,hogy a szobája PINK ÉS ZÖLD,azt hittem hanyatt vágom magam,annyira rosszul esett,hogy olyanra festették :/ kicsi volt a kerékpárom,azt kaptam születésnapomra,erre ők is szaladtak és vettek 2x drágábbat,és nem is hajtja,mert minden hova az anyja viszi autóval,csak azért vették,hogy felcsesszenek vele.Másik az,hogy ha teszek fel új képeket a facebook-ra,ő is rögtön tesz fel,és hasonlót,ugyanolyan beállás,haj viselet,és már nagyon kezd idegesíteni.Eddig a barátnőim mondták,hogy ne figyeljek rá,próbáltam,de nem megy.Szüleim elvoltak,hogy ne legyek rá irigy,én esküszöm,hogy ne vagyok,hanem szörnyen idegesít.És arról ne is beszéljek,hogy öltözködésbe is koppint.Lehet,hogy azt hiszitek,hogy túlzok,de esküszöm,hogy ilyen.Mit csináljak?Már nagyon idegesít.15/L
2011. aug. 20. 21:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

omfg. sz@rd le, tényleg legalább van egy rajongód ;)

és én a helyedben szépen hatnék a lelkére, hogy mennyire gáz.

15/L

2011. aug. 20. 22:06
 22/34 anonim ***** válasza:

Először biztosan céloznék nála arra, milyen gáz, amikor valaki másokat utánoz..

Te ne idegeskedj, aki koppint, mindig csak a második lehet, ergo sosem fog "legyőzni", semmiben se lesz jobb.

Harmadrészt tedd magasra a lécet: tanulj jobban, mint ő, és ha találkoztok, dicsekedj el, milyen lazán kaptad azt az ötöst, kisujjból kirázod, és isten biza csak 5 percet tanultál.

Ezt lehet utánozni. :)))

Hajrá.

2011. aug. 20. 22:11
 23/34 A kérdező kommentje:
köszi a sok jó választ!:D igen ő irigy.Szüleinek a kapcsolata rossz,csak a pénz tartsa össze őket.
2011. aug. 20. 22:16
 24/34 anonim ***** válasza:

mondd azt neki hogy levágatod a hajadat olyanra mint pl ez:

[link]

:D

bár ha olyan gazdagok,tuti csináltatnak neki valamilyen parókát vagy póthajat tetetnek be neki...

2011. aug. 20. 22:19
 25/34 A kérdező kommentje:
durva lenne :D el tudom képzelni xD
2011. aug. 20. 22:21
 26/34 Argloss ***** válasza:
0%
Úgysem a ruháidtól vagy egyedi, ha sima boltban vásárolsz úgyis több ezer másiknak is van ugyanolyan. Ha barátnők vagytok (attól, hogy te már nem tartod annak, ő még gondolhatja így), akkor azért is vehet bringát, hogy együtt tudjatok menni. Ha másol, akkor felnéz rád, ami szerintem hízelgő, nem? Ha korrekt ember lennél akkor megbeszélnéd vele rendesen, de így te is gázos vagy szerintem...
2011. aug. 20. 22:24
 27/34 A kérdező kommentje:
hát nem vagyunk barátnők!!!vegye észre magát!!!!
2011. aug. 20. 22:30
 28/34 Argloss ***** válasza:
Akit utálok ahhoz nem megyek, nem beszélgetek vele. Akivel nem vagyok jóban arról nem kérdezősködöm, nem nézem naponta a profiljait. Melyik dimenzióból tudja meg, ha tőled nem? Mármint amit eddig írtál abból az jön le, hogy jópofizol vele, a háta mögött meg utálkozol...
2011. aug. 20. 22:34
 29/34 anonim ***** válasza:
ugyanazt akartam írni, mint 22:34-es. már rég le kellett volna törölni facebookról, és nem átjárkálni hozzá, meg még beszélgetni vele, hogy mikor mész fodrászhoz meg ilyenek. minek beszélsz vele egyáltalán?
2011. aug. 20. 22:41
 30/34 A kérdező kommentje:
pár könyvemért mentem,neki nem volt meg,suliba kellett,oszim osztotta be,hogy ki kinek adja kölcsön a könyvet.Fodrászos ügy.facera irtam ki,ő is oda irt,nem chaten,vagy smsbe!
2011. aug. 20. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!