Kiket értesz a ribanc szó alatt?
Engem a mai napra már kiakasztott jó néhány kérdés.
Miért mondják a lányok másik lányra hogy ribanc, Fő ok általában a panaszkodónak az, hogy a "ribanc" lány szebb mint ők és hogy azok kellenek a fiúknak nem pedig a begyepesedett magára semmit nem adó hölgyemények.
Mi a fenének kell már rögtön le ribancozni azt aki jobban néz ki?
Ha már valakinek jó a feneke, nagy a melle, vékony, műkörme van fodrászhoz jár az tuti, hogy ribanc.
Sok irigy csuka ahelyett, hogy a másikat leszólna inkább tenne azért, hogy jobban nézzen ki.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:36
én aztán legkevésbé se vagyok irigy senkire, mert jól nézek ki:)
Azért írtam így, mert sokan panaszkodnak itt, hogy nem kellenek a fiúknak csak a ribancok, és akkor leírják, hogy ők kit is értenek a ribanc alatt: azokat akik szebbek mint ők.
Igazán azt nem értem, hogy mi a fenéért kell rögtön egy olyan lányra azt mondani, hogy ribanc aki szép főleg úgy hogy nem is ismerik.
Persze azzal egyet értek, hogy aki kukacról kukacra jár az szerintem is az.
De valakit azért ne ítéljünk már el, mert szép.
Azokat szoktam így hívni:
- akik ide posztolják a képeiket, és közben irtó csúnyák, majd mikor ezt kb. harmincan a tudtukra adják, beképzelten felháborodnak, hogy mindenki csak irigykedik
- akik életcéljuknak a plázázst, discozást, heti 3 sráccal való kefélést tartják
- a szerelem/szex témakörös 14 évesen lefeküdtem a barátommal aki amúgy 36 éves de igaz szerelem, nem védekeztünk lehetek terhes?-lányokat
- az utcán egy-két lányzót szerelésük alapján (tipikus kedvenceim a fehér leggings alá fekete tanga+hastop kombó, és hasonlók)
- műkörmös, műszempillás, szolis, műhajas, platinaszőke, pandasminkes, esetleg plasztikázott, talpigrósaszín libákat a kopasz, 20 évvel idősebb futtatójukkal/palijukkal.
- akiknek az igényesség a fent említettekből áll
- a dagadt lányokat, akik feszülős cuccokban mutogatják a hurkáikat, és mindennél szebbnek találják magukat.
Kérdező: ha valakinek nincs műkörme meg póthaja, az nem jelenti azt, hogy begyepesedett és igénytelen, meg hogy nem jár fodrászhoz. Bár nem tudom, melyik kérdésből indultál ki.
Rám nemrég azért mondták hogy ribanc vagyok mert, szakítottam barátommal, mert megcsalt az állítólagos barátnőmmel (is), és azután rám írt állítólagos barátnőm pasija (akivel épp összevesztek amikor a megcsalás történt, de a csaj is meg a csávó is többször már hűtlen volt egymáshoz) hogy én azért vagyok ribanc mert nem feküdtem le a barátommal 9 hónap után (15 éves vagyok én is meg volt barátom is, meg állítólagos barátnőm is meg annak a a pasija is) és azért mert mert volt barátom megcsalt (Y)
Amúgy meg volt állítólagos barátnőm és pasija 2 hónap után lefeküdtek és többször szakítottak már de a sex hiánya miatt mindig újra összejöttek, jah és 15 évesen már gumi nélkül dugnak, de 'vigyáznak'...
Szóval a ribanc az emberfüggő, bár szerintem inkább az állítólagos barátnőmre mondanám hogy ribanc. :)
Én is őrá mondanám,nem értem miért rád mondták.Kérdező!Egy lány lehet igényes,úgy hogy nem ribancos.Nem csak a begyöpösödött-igénytelen,meg a ribancok vannak,van egy normális kategória is :D
Ezek számítanak ribancnak:öltözködés,erős sminkelés,magassarkú hordás,gyakori bulizás,pasizás,plázázás.Már rég nem az a nő számít kur.vának,aki a sarkon áll.
Igazából én nem arra szoktam mondani akiről tudom hogy az, de pl. Ott van a barátnőm aki minden fiúval járni akart már az osztályból még alsóban (igen) és igaz ,hogy nem feküdt le velük de na....meg van egy másik csaj aki folyton úgy öltözködik mint egy r..b.. ,ünnepi ruhaja sincsen, egy fehér top volt rajta a március 15i versmondáson. Miniszoknyában jár suliba (és olyan nagyon nagyon miniben, ami csak 3 centire van kb. Attól hogy.....)
A legjobb barátnőm ezerszer csinosabb nálam rá mégse mondom hogy r..b..mert nem az. De aki úgy csinál ,hogy direkt csak a fiúk miatt csípí ki magát akkor úgyis az lesz xd (persze nem az aki csak szépen öltözik meg sminkel, hanem na....remélem érthető xd)
Amúgy neked, kérdező ,hogy hogy engedte kiírni azt a szót? Mert nekem be kellett csillagozni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!