Érezted azt már az életben hogy semmire sem vagy jó és semmihez nem értesz?
Éreztem már ilyet elég hosszú ideig, nem volt kellemes. Sikerült azonban kimásznom belőle és most már látom, hogy az egyik legjobb dolog volt az életemben, hogy így kiábrándultam magamból. Megláttam a hibáimat, rádöbbentem mennyire naiv voltam. Csomó új lehetőséget láttam meg egyszerre az életben, amiket sikerült is kihasználnom. Az élet egy hihetetlen nagy ajándék, akárki akármit mond! :)
Itt egy hasznos oldal, ha szeretnél kimászni a gödörből: [link]
Egyet ertek a masodik hozzaszoloval.
Valahogy en se astam el magam, hanem rajottem, h valtoztatnom kell
Szerencsere sikerult.
Bar ma megint ram jott, mert a multon derengtem, h hamarabb kellett volna, de pont osszefutottam volt munkatarsakkal es azt gondoltam, h meg koszonni se fognak, erre ugy koszontottek, mint h ha en lettem volna anno az esz a csapatban meg a legjobb fej munkatars.
Elgondolkoztam, h lehet az akkori depresszios hangulatom miatt leertekeltem magam joval, mint aki akkor voltam valojaban.
Egyebkent en is orulok, h igy alakult, mert olyan jo erzes volt tenni, h nem adtam fel es vegre sikerult megmutatnom magamnak, h ha akarok, tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!