Hol érezted legjobban magad? (bőv. Lentˇˇ)
A közösséged hol volt a legjobb (, vagy éppen melyik időszakban érezted a legjobban maga pl:kamasz ) ?
oviban XD,általánosban, középsuliban , munkahelyen ?
KÖSZ A VÁLASZOKAT
Az ovira csupa jó emlékkel gondolok vissza, imádtam oda járni. Életem legszebb 3 éve volt :)
Az általános suli jó volt, de kegyetlenül eldurvult 6.-tól. Nem részletezném, de gyűlöltem ott lenni, senkinek nem kívánok ilyen osztályt.
A középiskola döcögősen indult, de ahogy mondják, kihullott a férgese, és olyan jó kis osztály voltunk, hogy máig dédelgetem magamban az emlékeket, és jó lenne még egyszer beülni az osztállyal a suliba.
Most technikumba járok. Remek emberekkel ismerkedtem meg, nagyon szeretem őket, nincs okom panaszkodni. Hangulatosan telnek az órák, az biztos :)
Én most érzem magam a legjobban. A gimi jó volt 4. év végére egész jó közösség lettünk (érettségi tételek cserélgetésének nagy szerepe volt benne), és bár ballagás után kicsit tartottam tőle, hova kerülök, rájöttem, még annál is leht jobb, mint ami ott volt.
Most az ország másik felében egyetemistaként koliban lakok, a közösség eszméletlen jó, a lakótársak rendesek, jófejek, ahhoz képest, ahonnét jöttem, olyan ez, mintha egy másik világba kerültem volna, de a legjobb, hogy itt nincsenek pletykálkodó rokonok, ismerősök, és végre nem az van, hogy a fél város előbb tudja, mi van velem, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!