Hol érezted magad a legjobban egy magyarországi nyaralás alatt?
Balaton mindenek felett =) én imádom :) (mondjuk hozzánk közel is van :).
kirándulási lehetőségek is vannak bőven, akár komppal/hajóval átmenni délipartról Tihanyba
Balatonboglár-Balatonlelle és nagyon jó hely :) nagyon tudom ajánlani :)
sajnos szállási lehetőségeket nemtudok mondani mert hozzánk közel van és mi napi szinten járunk le, ha megyünk :)
Én tavaly voltam Honton, osztálykiránduláson. Egy túrista és ifj. szállóba voltunk.Mi vonattal mentünk Drégelypalánkig, ahonnan busszal, ott leszálltunk és bár a Hont tábla mögött volt, nem kellett sokat gyalogolnunk. A hely, ahol laktunk nagyon rossz volt(:D) de ez akkora hangulatot adott az egésznek, hogy soha nem mentem volna máshova. A wc kijárt a helyéből, az ágyak rozogák voltak, 3porszívóból egy sem volt jó. Ilyenek. :)Viszont a kaja finom volt, aranyosak voltak a tulajdonosok. Egy kedves bácsi, egy hölgy és pár fiatal lány dolgozott ott. Sok látnivaló van. A honti szakadék nagyon jó. Ha egy kicsit bátor vagy, akkor a tiltás ellenére a löszhegyet is megmászod és onnan elég hamar egyből a szállsára lehet érni. Van gyógyító forrás, amiben nagyon finom, iható víz van, vannak kisebb-nagyobb tanyák, lehet lovagolni, lámák és különböző állatok vannak.
Mindenképpen érdemes utána nézni!
Üdv!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!