Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mitől ribanc egy 14 éves...

Mitől ribanc egy 14 éves lány? Mitől mondják rá, hogy az?

Figyelt kérdés

Például: kihívó öltözködés, állandó buliba járás? Még mitől?

És általában agy lány hány évesen megy el először bulizni?

2011. júl. 16. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen általában erre mondják.Meg ha már a fél város végig ment rajta...:/:D szerintem 16 éves korban elég lenne elkezdeni..
2011. júl. 16. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Aki 14 évesen úgy viselkedik, úgy öltözködik, mint egy kiégett 24 éves ri.banc, illetve csak az nem b.ta még meg, aki nagyon nem akarta.

Normális 14 éves szűz, még ha ezt ennyi idősen nem is szokták elhinni a mai gyerekek. :S

Ismerek egy csajt, azt is rib.ancozzák, mert rendszeresen nála alszik a pasija, éjjel-nappal nyalják egymást az utcán, és folyamatosan csak egyen jár az esze. Ennyi idősen... pfff...

2011. júl. 16. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

Aki 14 évesen már pasizik, bagózik, bulizik, méteres vakolat van rajta, piercing, ilyesmi.

Inkább azt írom le, mitől lesz normális egy 14 éves lány:

- nem sminkeli magát (laza szájfény is már sminknek számít)

- életében nem bulizott még, max. iskolai rendezvényeken. (az sem középsulis, hanem mit a saját ált, sulija csinált)

- pasit úgy igazán max. az álmaiban simogatott.

- nem dohányzik. (1-2 szál is már gáz, max. egy slukk csenése anyukától a kíváncsiság kedvéért a megengedett)

- alkoholt csak a szülei felügyeletében ivott. (nyaraláson egy korty sör, ilyesmi)

- öltözködése abszolút szolid.

-

2011. júl. 16. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért 14 évesen meglehet engedni mondjuk egy szemceruzát meg egy kis nagyon minimális alapozót de semmi több (max még tus) Nem egy kiló vakolat.....De piálás tényleg gáz ennyi idősen...Öltözködni meg nem kell topán lehet szépen is öltözködni de úgy hogy közben igényes vagy.Mondjuk egy tornacipő,valami laza toppal meg egy farmer ennyi de nem kell kidobni a csöcsöd... meg hasonlók.:D
2011. júl. 16. 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Nem, nem lehet megengedni. A smink a felnőttek dolga. Ha kifestett kiskorút látok, maximum arra gondolok, hogy na, még egy fiatalkorú prostituált.
2011. júl. 16. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

- kihívó smink, esetleg műszempilla, festett haj, póthaj, műköröm, szoli

- kihívó öltözködés, igen, pl. kivágott ruhák, kilógó tanga, mini a suliba és stb.

- magassarkú cipők

- és igen, buliba járás

- idióta p*csás, nyávogós, kényeskedős, beképzelt viselkedés, fiúkákkal való flörtölgetés, esetleg idősebbekkel való kavarás

- "én olyan érett vagyok, sokkal érettebb, mint a korosztályom" magatartás

- szex, főleg az erről való dicsekedés.

Általában egy lány hány évesen megy bulizni? Hát egy 16 éves koráig én azt mondom, hogy elmehet a sulibuliba, meg esetleg ha van valami koncert, ami érdekli, akkor arra. Diszkóba semmiképp.

2011. júl. 16. 17:24
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Ja igen, és piálás/szívás/könnyűdrogozás (a nehezet már nem is említem)
2011. júl. 16. 17:25
 8/10 anonim válasza:
100%

"Inkább azt írom le, mitől lesz normális egy 14 éves lány:

- nem sminkeli magát (laza szájfény is már sminknek számít)

- életében nem bulizott még, max. iskolai rendezvényeken. (az sem középsulis, hanem mit a saját ált, sulija csinált)

- pasit úgy igazán max. az álmaiban simogatott.

- nem dohányzik. (1-2 szál is már gáz, max. egy slukk csenése anyukától a kíváncsiság kedvéért a megengedett)

- alkoholt csak a szülei felügyeletében ivott. (nyaraláson egy korty sör, ilyesmi)

- öltözködése abszolút szolid. "

ezek túl szigorú "szabályok".

Mi van ha talált egy olyan pasit aki tényleg szereti és ő is szereti őt?(nem a szexre célzok hogy azt lehet hanem barátja lehet de max csókolózásig mehetnek el)

smink ilyenkor mért nem lehet?egy kevés csak,nem mindenből 1 tonna..amikor szájfényről írtál elröhögtem magam...

2011. júl. 29. 16:12
 9/10 anonim válasza:
94%

"Ha kifestett kiskorút látok, maximum arra gondolok, hogy na, még egy fiatalkorú prostituált."

Ha látnál, eszedbe sem jutna, hogy 21 alatt vagyok, pedig csak 16...:) Nagy az önbizalom, de semmi jogod bárki felett ítélkezni!

2011. szept. 16. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Emberek, hogy ti mennyi sztereotíp elképzeléssel tele vagytok tömve.

Nézzük már a dolgok egyszerű oldalát, mit kell túlbonyolítani!

Örömlány: Pénzért cserébe szexuális élvezet nyújt.

Ribanc: Ugyanaz, mint az örömlány, csak nem kér pénzt és nem csak a másik, hanem saját kedvéért is csinálja. Mivel ezt nem párkapcsolatban teszi és szeretet vagy szerelem nélkül, és folyton más-más partnerrel. Milyen sminkelés, meg ruházkodásról beszéltek ti?

Attól, hogy valaki kihívóan öltözködik lehet, hogy szűz, akkor csak ne ribanc... Nem értem a nézeteket!

2012. ápr. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!