Le lennél döbbenve ha egy 15 éves lány, köldök piercinget csináltatna magának?
Figyelt kérdés
az egyik osztálytársam csináltatott magának,és itt falun mindenki ki van akadva h jéjzus h merészel ilyet
MONDJÁTOK H NINCS IGAZUK!:D
2011. aug. 15. 18:02
2/21 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz,h semmi,de itt mindenki úgy ki van akadva,mintha keresztet égetett volna karácsonykor a főtéren xd
2011. aug. 15. 18:05
3/21 anonim válasza:
Én azon se akadnék ki, sőt csatlakoznék.
5/21 A kérdező kommentje:
^a kérdésemnek nem ez a célja,szóval kérlek arra fókuszálj^^:)
2011. aug. 15. 18:11
6/21 A kérdező kommentje:
bocsi,a második válaszolónak írtam:)
2011. aug. 15. 18:11
7/21 anonim válasza:
Egyik lány ismerősöm 13-14 évesen csináltatott. Már nt pontosan hány éves volt. Ez is falun volt. De itt nem döbbent le senki.
8/21 anonim válasza:
Ahogy a mostani 15 éveseket elnézem, én már semmin se tudok megdöbbenni. Főleg nem egy köldök pc-n.
9/21 anonim válasza:
Én már semmin sem döbbennék meg. :)
Azok régi módi falusi, elmaradott gondolkodású emberek, mi felénk is ( városban ) ilyenek az öregek, legalábbis nagy része. Ne foglalkozz velük, jól van az! Csináltass nyugodtan! ;)
10/21 A kérdező kommentje:
nem én csináltattam:D
de nem is az h öregek,hanem ilyen korabeliek :D
2011. aug. 15. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!