Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kiket értesz a ribanc szó alatt?

Kiket értesz a ribanc szó alatt?

Figyelt kérdés

Engem a mai napra már kiakasztott jó néhány kérdés.

Miért mondják a lányok másik lányra hogy ribanc, Fő ok általában a panaszkodónak az, hogy a "ribanc" lány szebb mint ők és hogy azok kellenek a fiúknak nem pedig a begyepesedett magára semmit nem adó hölgyemények.

Mi a fenének kell már rögtön le ribancozni azt aki jobban néz ki?

Ha már valakinek jó a feneke, nagy a melle, vékony, műkörme van fodrászhoz jár az tuti, hogy ribanc.

Sok irigy csuka ahelyett, hogy a másikat leszólna inkább tenne azért, hogy jobban nézzen ki.

2011. júl. 22. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
62%
én általában azokat ribancozom le, akik égig érő tűsarkúban járnak, feszülős p*csagatya amiből kivan mindene, és lerí róla, h egy beképzelt p.csa. szerintem azzal semmi baj, ha műkörme van, fodrászhoz jár, ilyesmi. legalább ad magára. és ha szép, örüljön neki. én ezeket sose ribancozom le. inkább csak irigykedek, h "milyen jó neki.." :)
2011. júl. 22. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A magukat kellető kislányokat, akik korukhoz képest felnőttesebben öltözködnek, magukra kennek egy kiló rúzst és különbözú köztereken kelletik maguk csapatba verődve: buszmegállókban ülve, patak partján, focipályán. Ugyanez áll idősebbekre is, ha nagyon látványos.
2011. júl. 22. 21:13
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, ez pont olyan, mint hogy amelyik csaj mindenkivel lefekszik, az a k.rva. Amelyik mindenkivel, csak velem nem, az a büdös k.rva... :-D

Az irigység nagy úr ám. Meg hát mi tagadás, régi szokás itt Magyarországon, hogy a másikat mocskoljuk... Azaz a másik szemében a szálkát is, a mienkben meg a gerendát sem...

Szóval ez csak egy szokás, szinte már népi játék kis hazánkban. Miért vagy meglepődve? :-)

Pedro

2011. júl. 22. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Azokat,akik több f.szt,mint kilincset.
2011. júl. 22. 21:22
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én azokat tartom csak ribancnak, akiknek bár van párjuk, mégis minden pasinak illegetik magukat, illetve azokat, akik olyan pasiknak teszik az agyukat, akik már foglaltak.
2011. júl. 22. 21:23
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Én azokat r-bancozom le akik mindig részegek, és mindenkivel smárolna, tűsarkút hordanak, MINDIG, és tele vannak műtve.
2011. júl. 22. 21:31
 7/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindegyik tetszett
2011. júl. 22. 21:32
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

"ribanc" lány szebb mint ők és hogy azok kellenek a fiúknak nem pedig a begyepesedett magára semmit nem adó hölgyemények.

Csak hogy tudd, én egy maamra valamit adó lány vagyok, mások szerint nagyon is dekoratív, hűséges vagyok a páromhoz és önfenntartó vagyok 18 éves korom óta. MÉgis r ibancozok, pl. a kis 14 éves libákat, akik azt hiszik magukról, hogy sej de érettek, pedig még a szemetet sem hajlandóak levinni. Bezzeg a pasizáshoz, piáláshoz, bagózáshoz nagyon értenek. És hidd el, nem vagyok irigy a tizenéves bottestú fiúcskáikra.

Szóval gondolkodj, mielőtt bárkit is irigykedőnek mondasz. Vagy talán magadból indulsz ki?

2011. júl. 22. 21:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Ribanc:Feslett erkölcsű nő, prostituált.

Ezt jelentette régen és most is helytálló! De időközben megváltozott kissé! Mert bár a ...va és a ribanc nagyon hasonló szavak, de már nem egy a jelentésük! A ...vák űzik régi mesterségüket, míg a ribancok "Feslett erkölcsű nők” kifinomult formában űzik ezt a mesterséget! Ők nem csak pénzt kérnek a szolgáltatásaikért, hanem egyéb ellen szolgáltatásokat: ( ház, autó, gyermek, pénz ).

Elhiteti velünk, hogy vannak érzelmei irántunk, közben hűtlen.

2011. júl. 22. 21:43
 10/19 anonim ***** válasza:
A ribancokra egyfajta bűz, az ún. ribancbűz jellemző, ezt kilométerekről érezni lehet.
2011. júl. 22. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!