Kiket értesz a ribanc szó alatt?
Engem a mai napra már kiakasztott jó néhány kérdés.
Miért mondják a lányok másik lányra hogy ribanc, Fő ok általában a panaszkodónak az, hogy a "ribanc" lány szebb mint ők és hogy azok kellenek a fiúknak nem pedig a begyepesedett magára semmit nem adó hölgyemények.
Mi a fenének kell már rögtön le ribancozni azt aki jobban néz ki?
Ha már valakinek jó a feneke, nagy a melle, vékony, műkörme van fodrászhoz jár az tuti, hogy ribanc.
Sok irigy csuka ahelyett, hogy a másikat leszólna inkább tenne azért, hogy jobban nézzen ki.
Tudod, ez pont olyan, mint hogy amelyik csaj mindenkivel lefekszik, az a k.rva. Amelyik mindenkivel, csak velem nem, az a büdös k.rva... :-D
Az irigység nagy úr ám. Meg hát mi tagadás, régi szokás itt Magyarországon, hogy a másikat mocskoljuk... Azaz a másik szemében a szálkát is, a mienkben meg a gerendát sem...
Szóval ez csak egy szokás, szinte már népi játék kis hazánkban. Miért vagy meglepődve? :-)
Pedro
"ribanc" lány szebb mint ők és hogy azok kellenek a fiúknak nem pedig a begyepesedett magára semmit nem adó hölgyemények.
Csak hogy tudd, én egy maamra valamit adó lány vagyok, mások szerint nagyon is dekoratív, hűséges vagyok a páromhoz és önfenntartó vagyok 18 éves korom óta. MÉgis r ibancozok, pl. a kis 14 éves libákat, akik azt hiszik magukról, hogy sej de érettek, pedig még a szemetet sem hajlandóak levinni. Bezzeg a pasizáshoz, piáláshoz, bagózáshoz nagyon értenek. És hidd el, nem vagyok irigy a tizenéves bottestú fiúcskáikra.
Szóval gondolkodj, mielőtt bárkit is irigykedőnek mondasz. Vagy talán magadból indulsz ki?
Ribanc:Feslett erkölcsű nő, prostituált.
Ezt jelentette régen és most is helytálló! De időközben megváltozott kissé! Mert bár a ...va és a ribanc nagyon hasonló szavak, de már nem egy a jelentésük! A ...vák űzik régi mesterségüket, míg a ribancok "Feslett erkölcsű nők” kifinomult formában űzik ezt a mesterséget! Ők nem csak pénzt kérnek a szolgáltatásaikért, hanem egyéb ellen szolgáltatásokat: ( ház, autó, gyermek, pénz ).
Elhiteti velünk, hogy vannak érzelmei irántunk, közben hűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!