Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit nem értesz az emberekben?

Mit nem értesz az emberekben?

Figyelt kérdés
Pl., egyszerű: miért állnak szembe a leszállókkal a felszállni vágyók? Ha négyen mennek a járdán, miért az tér ki, aki egyedül van? Lehetnek ennél persze fajsúlyosabbak, csak ötletek...
2009. aug. 19. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy az emberek többsége miért nem képes a kompromisszumra...hogyha egy kérdésen vitázunk és a hülye is látja, hogy nekem észérveim vannak és cska jót akarok neki azzal, h megértetek vele valamit, míg ő csak makacsul hajtogat egyetlen mondatot,mert nem tud megtámadni sem, akkor miért nem mondja azt, hogy tényleg...igazad van. Az emberi büszkeség néha nevetségessé teszi azt a bizonyos embert. Én mindig elismerem, ha valamit rosszul tudtam vagy gondoltam, és örülök neki, ha valaki felnyitja a szemem...
2009. aug. 19. 09:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1, Nem értem, miért kell egymást bántani, mint az oviban: juj, kövér vagy, juj, szemüveged van!

2, A leszálló VS felszálló engem is idegest, főleg, ha még le sem szállt mindenki, de már nyomul fölfele. Ilyenkor jól belemegyek, hogy észre vegye magát. (a rászólással semmit nem értem el)

3, A környezet pusztítást se értem mire jó. Kb 2 méterre van valakitől egy szemetes, de neeeeeeeem, ő a földre dobja a szemetét, stb.

4, Beképzeltség. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki odáig van magáért, csak ő tudja a dolgokat, ő nem hibázik, ő tökéletes, és ha valamit elront, akkor másra keni...

2009. aug. 19. 09:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Azt nem értem pl., hogy az utcán/villamoson stb. miért vág mindenki - aki egyedül van - olyan képet, mintha citromba harapott volna. :S Én néha csak úgy vigyorgok magamban, mert jó a kedvem, ilyenkor másokra is "ok nélkül" rámosolygok. Ilyenkor vagy úgy néznek rám, mint egy kötözni való bolondra, vagy hirtelen elkapják a tekintetüket. Úgyhogy sokszor én is azon kapam, hogy inkább komoly vagyok, mint a vakbélgyulladás, nehogy teljesen hülyének nézzenek.

Emberek! Miért kell úgy csinálnunk, mintha csak karót nyeltünk volna?! :) Talán attól félünk, hogy nem vesznek komolyan, ha tudunk mosolyogni? Szerintem ennek épp az ellenkezője az igaz. Én csak azt az embert tudom komolyan venni, aki tud egy jóízűt nevetni. Ezen belül is külön nagyra értékelendő, ha valaki saját magán tud nevetni! A mosoly ingyen van, ajándékozzuk meg egymást vele!

2009. aug. 19. 09:52
 4/11 anonim ***** válasza:

1. Miért kell másokat lenézni, kiközösíteni, kinevetni azért mert: más a vallásuk, az gondolkodásmódjuk, esetleg az öltözködésük.

2.Miért pusztítják egyesek így a környezetet, mikor már rég van más megoldás az energiatermelésre...

3. Miért kínoznak állatokat és miért kísérleteznek rajtuk olyan dolgokért, ami egyáltalán nem a fejlődést szolgálja, hanem kozmetikai célú, amit már lehet helyettesíteni egy rakat más eljárással,amihez nem kell állat. És a hadiiparban is rengeteget kínoznak meg. Miért?!

4. Mi ez az őrült fegyverkezés meg atombomba gyártás, ha elvileg mindenki el akarja kerülni az atomháborút?

5.Miért vannak olyan emberek, akik nem tisztelik az állatokat és azok élőhelyét? Nem kell őket szeretni ha valaki nem akarja, csak tisztelje annyira, hogy nem lő le egy oroszlánt szőnyegnek, vagy gyógyszert vesz inkább a porított tigrisfog/karom/stb helyett...

6. Ez kevésbé komoly hangvételű: miért beszél ma a fiatalok és pláza-járók nagy része úgy, hogy: szomi vagyok, napcsiszemcsi, szercsizlek, mobcsi-telcsi,stb?

2009. aug. 19. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

miért kell valakit lenézni a származása miatt legyen szó,kínairól,zsidóról,cigányról bennük is van jó ember!

miért kell lenézni a kövéreket vagy a vékonyakat?láttam már vékony gyereket aki térdre kényszeritette a nála 4 évfolyamal magasabb diákot.láttam már kövér embert lefogyni!

miért kell menőzni azzal ,hogy hány pinába volt az ember fasza?ki nem szarja le ?mért kell úgy beszélni a mostanság a lányoknak ,hogy cukkancs,deari,júj 17 évesek nem nőttek ki sajnos az ilyenekből mostanság.

2009. aug. 19. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Hogy pl valaki egész álló nap

robotol és minimálbért kap

2009. okt. 5. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Az alternatív energiaforrások jó, ha a szükségletek 5%-át fedezik.
2009. okt. 6. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:

"Hogy pl valaki egész álló nap

robotol és minimálbért kap"

hát ez gyönyörű, szívemből szóltál :D

A kérdésre válaszolva: azt nem értem az emberekben legjobban, hogy miért nem tudják elválasztani az értékest az értéktelentől. (Csak egy példa: miért kajálják be a népbutító, egyszerűnél is egyszerűbb műsorokat, mint pl. a Mónika show?)

2009. okt. 6. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Hogy néhány ember miért ilyen undok

velem amikor csak valami süteménnyel vagy cukorral

kínálom meg

2009. okt. 6. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit segít a gondjukon, ha náluk szerencsésebbeket leránthatnak magukhoz.
2009. okt. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!