Voltatok már annyira padlón, hogy hetekig nem mozdultatok ki otthonról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 17:48
2/40 anonim válasza:
Általában így telnek a napjaim,az a csoda amikor kimozdulok.Már az is idegesít hogy mindenki a kedvemre panaszkodik.Hogy van kedved...?kezdetű kérdések megtudnak őríteni
3/40 anonim válasza:
Tavaly decemberben és idén januárban 1 kezemen meg tudom számolni hányszor mozdultam ki otthonról.
4/40 anonim válasza:
kedves utolsó!
Mi az, hogy neked általában így telnek a napjaid? :O
Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindig otthon gubbasztasz a lakásban? Miért? O.o
5/40 anonim válasza:
Én most vagyok padlón, és egyre lejebb...sz.r.:( Jó lenne már nem lenni.
6/40 anonim válasza:
Ha 1 napig nem megyek ki a lakásból, már minden bajom van :S Nekem kell a tér :D
7/40 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt gyakorlatilag az egész nyári szünetemet a lakásban töltöttem...
8/40 anonim válasza:
most 1 hete csinálom ezt.
egyszerűen agyf@szt kapok az emberektől, hogy bármerre megyek, valaki minősíti a külsőmet már (vagy jó, vagy rossz értelemben, de egyik sem érdekel!!!!!)
inkább nézem a szobám falát. -.-
20/L
9/40 anonim válasza:
igen ,kedves 18:04 nálam is ez szokott lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!