Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.
08:44 vagyok
ha ragaszkodunk a részletekhez, valóban igazad van - ha már cáfolatot akarunk cáfolni, fogadjuk el hogy a rossz cáfolatot is megcáfolhatják.
habár nem hiszem hogy az ombudsmant hívták az emberek, ha láttak egy oroszlánharcot a kolosszeumban. persze ők elítélt réteg voltak, akik szintén nem emberek...
Elismerem hogy rosszul írtam, szal férfi a nővel, nő meg a férfival.
De mindegy, én ragaszkodok a normákhoz, te meg nyugodtan távolodj el tőlük és feküdj le a saját apáddal, elvégre akkor az is normális:)
Szerintem mielőtt bárki is ítélkezik, gondoljon bele egy meleg helyzetébe. Nem magának választja, nem tehet róla, és semmi abnormális nincs benne, a különbség csak annyi hogy azonos neműek között alakulnak ki azok az érzések melyek, egyébként egy heterónál is kialakulnak. Nem bűn.
Meg kellene ismernetek, közelebb kerülni stílszerűen a tűzhöz, és utána átértékelni a dolgokat!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!