Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért érvelnek azzal,...

Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:

08:44 vagyok

ha ragaszkodunk a részletekhez, valóban igazad van - ha már cáfolatot akarunk cáfolni, fogadjuk el hogy a rossz cáfolatot is megcáfolhatják.

habár nem hiszem hogy az ombudsmant hívták az emberek, ha láttak egy oroszlánharcot a kolosszeumban. persze ők elítélt réteg voltak, akik szintén nem emberek...

2011. aug. 17. 21:20
 82/84 anonim ***** válasza:

Elismerem hogy rosszul írtam, szal férfi a nővel, nő meg a férfival.

De mindegy, én ragaszkodok a normákhoz, te meg nyugodtan távolodj el tőlük és feküdj le a saját apáddal, elvégre akkor az is normális:)

2011. aug. 18. 13:41
 83/84 anonim ***** válasza:

Szerintem mielőtt bárki is ítélkezik, gondoljon bele egy meleg helyzetébe. Nem magának választja, nem tehet róla, és semmi abnormális nincs benne, a különbség csak annyi hogy azonos neműek között alakulnak ki azok az érzések melyek, egyébként egy heterónál is kialakulnak. Nem bűn.

Meg kellene ismernetek, közelebb kerülni stílszerűen a tűzhöz, és utána átértékelni a dolgokat!! :))

[link]

2012. febr. 12. 21:13
 84/84 anonim ***** válasza:
Egy kérdést hozzáfűznék a dologhoz: ha elismerjük/elfogadjuk, amit a kérdező mond, hogy nem normális (bár nem tudom, hol érveltek ezzel, én nem sok helyen látom), akkor is mi változik? Úgy értem, semmi nem lesz más, meg attól, hogy egy dologra azt mondod, hogy nem normális, vagy normális.
2012. febr. 12. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!