Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.
az normális, hogy te kotonban közösülsz? elárulom: nem!
az lenne normális, ha csak kizárólag gyereknemzés céljából közösülnél, mint az állatok!!!
a melegséggel nem lenne baj, ha:
- tényleg a hálószobában tartanák, és nem holmi puccparádén reklámoznák (és se nyalom-falom a férjem a buszon, utcán stb.)
- ha azok lennének melegek, akik tényleg betegek, nem csak most divatból
Ha jól tudom, az ókorban nem egészen így volt a meleg-élet, mint most. Görögországban boronálták így össze a katonákat, mert ha kötődtek egymáshoz, akkor nem csak a hazáért, de még a társukért is harcoltak. Nagyobb volt a motiváció. Amúgy meg nem az ókorban élünk.
Nekem semmi bajom a normális melegekkel. De magamutogatókkal annál több. Születik egy egészséges gyerek, akik lehet sosem találkozna ezzel a dologgal, vagy csak idősebb korában. Ehelyett már ovisként mindenhol ezt látja, elgondolkodik rajta, hogy milyen lehet, kíváncsiságból lehet kipróbálja. Divatból akár be is áll a sorba.
Ha mindenféle ilyen behatás nélkül, magától terelődik figyelme a saját neme iránt, azt el tudom fogadni. És az ilyen emberek nem is nagyon reklámozzák a kapcsolatukat, ahogy a normál párok sem.
00:25
nem tudom találkoztál-e mostanában olyan képekkel, ahol tizenéves lányok, és fiúk csókolóznak? persze a saját nemű társukkal? mert rengeteg ilyen van, és felelőtlenül töltik fel a közösségi oldalakra. és tudod ha már 10-ból 8 barátnőnek van ilyen, akkor az a 2?? hát az ciki... vagy ciki leszel, vagy beállsz a sorba...
hát erre most egy 6 betűs szóval tudnék válaszolni, de inkább nem írom le.
A fene se néz ilyeneket, csak tudod van az a bizonyos oldal, ahová összeszedik a deviáns viselkedésű emberek publikussá tett képeit, és ha ilyen fiatalokat látok, mindig a saját gyermekemre gondolok, hogy milyen világban fog felnőni.
www.napiszar.com
eloszor is, ez nem betegseg... (mar irtak itt paran..)
masreszt meg szerintem a homoszexualitás nem is lenne baj, ha tényleg nem felvonulásokat tartanának meg mutogatnák magukat. de szerintem azert sok meleg par letezhet, akik nem feltunesi viszketegsegbol melegek, hanem mert pl. egymasba szerettek, ami eppenseggel rossznak van titulalva. mint pl a tanar-tanitvany kapcsolat is. en ugy gondolom, h ha valos erzelmeken alapul (lasd talan az okorban is?) akkor miert kene elitelni oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!