Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sokan miért érvelnek azzal,...

Sokan miért érvelnek azzal, hogy a melegséggel azért normális, mert az ókorban is voltak melegek? Pl. Gyilkosságok is voltak az ókorban, mégse mondjuk, hogy az jó lenne.

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

ha már a végbélnyílásnál tartunk

férfi és nő között nem ritka az anális kapcsolat- a te szemszögödből nézve az se legyen normális!

a rectális gyógyszeradagolásról( kúpokról) meg ezek szerint nem hallottál még

2011. júl. 13. 11:52
 52/84 anonim ***** válasza:

Persze, gondoltam, hogy ebbe belekötsz. Belátom, valamennyire jogos is. Viszont a száj sok mindenre használható (csomagfelbontás, fogás, lufi fújás, hangszeren való játszás stb.), többek közt a másik fél kényeztetésére is. Ezen lehet vitatkozni, hogy normális-e, de én itt húzom meg a határt.

Ezzel szemben a segged egy dologra való, ez pedig a sz@rás. Egyébként mit vitatkozok egy b.zival? Majd rájössz erre magadtól is, amikor majd nem fogod tudni visszatartani és lépten nyomon ki fogod potyogtatni. Undorító.

2011. júl. 13. 11:52
 53/84 anonim ***** válasza:
Azt is elítélem. Gyógyszereket meg nem szedem, mert a gyógyszeripar a legnagyobb mafia. Helyette gyógynövényeket használok. Viszont ez más téma.
2011. júl. 13. 11:53
 54/84 anonim ***** válasza:

1. nem vagyok b*zi, de ha homoszexuális lennék akkor sem lennék az

2. a kezed nem f*szverésre való hanem az eszközök megragadására folytatva a logikádat

3. a női mellek az utód táplálására valók, nem pedig arra, hogy bedugd közéjük a farkadat- a te logikáddal élve

2011. júl. 13. 11:57
 55/84 anonim ***** válasza:
0%

Értetlen vagy. Kötekedsz és kiforgatod a másik szavait.

Gondolkozz el magadon, mert undorító a világszemléleted. Balszerencsédre nem pár évvel hamarabb születtél, mert akkor kiverték volna belőled ezt a fertőt.

Szia.

2011. júl. 13. 11:59
 56/84 anonim ***** válasza:

igen és hogy mi mindenre jó még a végbélnyílás?

orvosi célokra például

prosztata vizsgálat

nőknél tumorkeresés

bélrendszer vizsgálat

ha majd folyamatosan hányni fogsz akkor jusson eszedbe, hogy a végbelen keresztül is van élet

2011. júl. 13. 12:00
 57/84 anonim ***** válasza:

"Gondolkozz el magadon, mert undorító a világszemléleted. Balszerencsédre nem pár évvel hamarabb születtél, mert akkor kiverték volna belőled ezt a fertőt. "

Gondolkoztam pár évig ezen a kérdéskörön is. Tudod én a fejemet gondolkodásra is használom, mert arra való. egyébként meg ezt neked jobban kéne tudnod, te vagy az emberi testrészek nagy szakértője.

Hogy undorító lenne az én világszemléletem? Ugyan miért?

Mert nem nézek le senkit akinek a bőrszíne sötétebb az enyéménél?

Mert nem nézem le azokat az embereket akik nem végeztek egyetemet, mert nem volt rá lehetőségük?

Mert szomorúsággal tölt el amikor az emberek képesek a gyengébbet bántani, azokat az embereket sértegetni akik kisebbségben vannak?

Mert bánt, hogy ennyi nulla érzelmi intelligenciával megáldott és emberiségellenes nézeteket valló ember nem képes csöndben maradni?

2011. júl. 13. 12:20
 58/84 anonim ***** válasza:
97%

Túl sok a válasz ahhoz, hogy visszaolvassak, de attól függ, Kérdező, hogy az érvet vitatod, vagy a melegeket. Mert attól, hogy egy érv rossz, nem biztos, hogy a téma is, amit vitat. Nekem személy szerint az égvilágon semmi bajom a melegekkel, de ez az érv nekem sem tetszik. Alapvetően én az egész vitát hülyeségnek tartom arról, hogy normális-e. Mondom, nekem semmi bajom ezzel az egésszel, de a legtöbb ember úgy érzi, azzal, hogy bebizonyítja, hogy valami nem normális vagy normális máris megmagyarázta, miért kell elítélni annak a képviselőit. Úgy értem, engem meg lehet arról győzni, hogy ez "nem normális", de én erre visszakérdezek, hogy "és ha nem az, akkor az mit bizonyít?". Számomra a normális nem egyenlő a jóval. Az csak azt jelenti, hogy elfogadott a jelenlegi erkölcsök szerint, vagy valami ilyesmit. Régi korokban sok olyasmi is abnormális dolog volt, amit ma már annak tekintünk. Tehát csak arra akarok rávilágítani, hogy be lehet bizonyítani, hogy ez nem normális, de ezzel szerintem nem mondtál semmit, mert ha nem normális, akkor mi van?

A gyilkosság nem azért bűn, mert nem normális, hanem mert ártasz vele másoknak. Semmi sem azért bűn, mert nem normális, hanem mert vmi negatív hatása van vmire.

2011. aug. 8. 18:47
 59/84 anonim ***** válasza:

08:44 vagyok

10:59

valakivel összetévesztesz, ráadásul a mondandód is szétesik

11:39

a száj sem csókolózásra való hanem evésre tessék normálisan viselkedni. orális szex sincs

az meg ugye mellékes hogy hetero és leszbikus emberek is játszhatnak a végbelükkel...

18:47

egyetértek

2011. aug. 9. 15:05
 60/84 anonim ***** válasza:

Épp ezért mondanám inkább betegesnek.

Annyira egyértelmű, h egy férfi ne férfival keféljen, h az nem is igaz.

Ez kb olyan, h most ráfordulok a kutyámra.

Valami az ilyen emberekkel nincs rendben, de ezt nem kell nekik felemlegetni, szerintem legbelül ők is tudják.

2011. aug. 9. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!