Mennyire veszélyes Budapest? Mármint emberrablás-prostitúció, gyilkosságok szempontjából? Milyen helyeket kell elkerülni ilyen téren?
Megmutassam milyen az ötödik meg harmadik kerületi élet?
szerintem nem gázos. vannak helyek, ahol nem laknék, pl.: kőbánya, de a 8. ker. is szépn rendbe van hozva, és nincs baj a közbiztonsággal.
én kispesti, wekerlei vagyok
Budapesten kétmillió ember él, és még több százezer él ott nem bejelentve, illetve ingázik be naponta a fővárosba. Túlnyomó többségüket nem tuszkolják be idegen autókba és nem adják el se lány- se szervkereskedőknek. Sőt megsúgok valamit: ha megnézed, az utóbbi években hol öltek meg idegenek fiatal lányokat, EGYIK ESET SEM BUDAPESTEN TÖRTÉNT!!!
Kicsit unalmas már, hogy folyton ezzel jönnek, hogy Budapestet nem lehet túlélni.
menj már ezekkel a hülye urban legendekkel!
komolyan elhiszed, h budapest ekkora bűntanya?
van egy csomó tök békés hely, a gázosak a vátos kb 5%-át teszik ki.
persze, van pár utca és tér, ahol nem ajánlott mászkálni, se nappal, se éjjel, de a 3. és az 5. kerületben nem tudok ilyenről.
ha meg mész valahova bulizni, akkor gondolom amúgy sem egyedül lennél, szóval ne reménykedj! nem a te tested fog kelleni az emberrabló striciknek :P
"Mennyire veszélyes Budapest?"
A többi hasonló méretű várossal összehasonlítva a világ egyik legbiztonságosabb nagyvárosa.
Kevés hely van, ahol éjszaka is biztonságos az utcán lenni. Budapest ezek egyike, nagyon kevés veszélyes környék kivételével.
"Mármint emberrablás-prostitúció, gyilkosságok szempontjából?"
Magyarországon kevés gyilkosság van.
Az emberrablás/prostitúció bizonyos más területeken gyakori műfaj.
"szeretnék Budapestre menni tanulni a 3. és az 5. ker. között fogok ingázni"
Az 5. egy előkelő, tiszta, amúgy ehhez képest csendes, és teljesen bekamerázott városrész. A 3. szintén elég jómódú, nyugodt kerület.
"az egyik pillanatban sétálok a másik pillanatban már egy idegen kocsiba tuszkolnak"
Moszkvában vagy Rióban esetleg, de ott sem nagy eséllyel.
Köszönöm a válaszokat(kivéve 1-2 kivételt), ez csak egy kérdés volt ezért még nem kell hirtelen lehurrogni. Tévedés ne essék, szeretem ezt a várost nagyon is, csak nem ismerem! (mivel eléggé messze lakok tőle)
És Igen sokan mondták h ezek tényleg jó környékek, csak meg akartam bizonyosodni róla! Mindenesetre még egyszer köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!