Budapest melyik kerületei számítanak jónak közbiztonság vagy élhetőség szempontjából?
Élhetőség szempontjából a bővebben vett belváros kerületei. Kérdés persze, mit tartasz te élhetőnek. (V., VI., VII., I., XI.)
Közbiztonság - szerintem nincs lényeges különbség városon belül. Ahol több az ember, ott az esély is nagyobb a történésekre.
Üdv, HajDoktor
Az elsővel azért nem teljesen értek egyet. A második kerületben láttam fél napig egy elég jó kocsit, aminek elfelejtették felhúzni az anyósülési ablakát. Senki sem bántotta. Próbáld ezt meg mondjuk a Dankó Pista utcában :)
De hogy a kérdezőnek is válaszoljak: A 13. kerület például nagyon sokat fejlődik. Vagy a 11. Szerintem ezekben jó lehet lakni. Na nem a Váci vagy a Bartók Béla úton, de vannak csendesebb ki utcák ahol azért még jó a közlekedés. Persze az 1. és 2. kerület sem rossz:)
Én Óbudán (III.) születtem,sokáig ott is éltünk (Először Fényes Adolf u.,aztán Bécsi út),fogjuk rá hogy viszonylag zöld,meg hegyes dombos,ott a Duna part...viszont ott is vannak cigány környékek.
Már egy jó ideje átköltöztünk Pestre (Zugló,Hungária krt.) és megmondom őszintén én sokkal jobban szeretem Pestet,és elvileg Zugló a legzöldebb kerület,ez szerintem is így van.Rengeteg park van,ott a Rákos patak,Városliget,stb.Plusz több minden van itt.Valahogy pörgősebb a pesti oldal.Persze itt is megvannak a züllötteb környékek (Bíbor u,Várna u,Utász u,Bosnyák tér körényke stb.) de ezeket leszámítva én szeretek itt lakni.
Egy ideig Kelenföldre (XI.) jártam suliba,az is jó környék,csak nekem kicsit élettelen. Budafok (XXII.) egy elég jó környék,sőt mondhatni elit,gyönyörű házak vannak ott.De az már elég falu jellegű,fent a hegyen,buszok fél óránként járnak,bolt se minden sarkon van.
A környező kerületekről tudok még beszélni,Anygalföld (XIII.) egész jó,Újpalota (XV.) sem rossz csak elég panel kerület.
Ahol sohasem laknék,VII.,VIII.,X.,XVIII.
Zugló miért lenne az egyik legrosszabb környék?
Laktál már itt?Én laktam Óbudán,bocs. ;)
Egyébként meg kíváncsi lennék h nálad mi a különbség Óbuda és III.ker. között??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!